Hotel Nautilus aanbieding

Hotel Nautilus sunweb

Boek nu Hotel Nautilus via Sunweb.nl vanaf € 504.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Barbati. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Corfu. De genoemde aanbieding van € 504.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 09/26/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van HP .

Hotel Nautilus is een leuk sfeervol complex waar je een heerlijke vakantie zult beleven. De ligging van het complex is prachtig, met een schitterend uitzicht over zee. Het complex biedt vele faciliteiten voor jong en oud. Op een ligbedje aan het zwembad kun je heerlijk genieten en bent je zeker van het ultieme vakantie gevoel.

De kamers zijn eenvoudig en hebben een kleurrijke inrichting. Het zwembad is de ideale uitvalbasis om even helemaal af te koelen. Ook staat de barman klaar om jou favoriete cocktail klaar te maken. Dit wordt een top vakantie!

 

Hotel Nautilus reviews

Hotel Nautilus heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Nautilus zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Nautilus een 7.7 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Nautilus

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Barbati. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Prachtig uitzicht;Leuk zwembad;Niet ver van het strand

Ligging en adres Hotel Nautilus in Barbati

Hotel Nautilus 2024
Hotel Nautilus reviews