Corendon Vakanties

Corendon is één van grootste aanbieders van vakanties naar Turkije en is door hun jarenlange ervaring in reizen naar dit land een echte Turkije specialist te noemen. Maar naast een uitgebreid aanbod aan vakanties in Turkije heeft Corendon zich ontpopt tot een allround touroperator met reizen naar veel populaire vakantiebestemmingen over de gehele wereld.

Zoover Award voor beste allround touroperator

Met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen, waaronder hun eigen vliegtuigmaatschappij Corendon Airlines, vlieg je van Nederlandse, Belgische en Duitse luchthavens naar ontelbare bestemmingen in Europa en daarbuiten. Enkele voorbeelden zijn Spanje, Dubai, Indonesië, Gambia en Curaçao. Niet voor niets is Corendon in 2015 door Zoover uitgeroepen tot beste allround touroperator.

Corendon Aanbiedingen

Corendon reizen

Bij het inkopen van accommodaties houdt Corendon rekening met jouw speciale wensen. Zo kun je kiezen uit kindvriendelijke hotels die te herkennen zijn aan het logo “Kids&Co”. De faciliteiten van deze hotels zijn zeer geschikt voor een vakantie met kinderen en in veel van deze accommodaties is zelfs een animatieteam aanwezig. Liever een vakantie zonder kinderen? Ook dat kan in de “Adults Only” hotels, die op een bijzondere plek gelegen zijn en zich alleen richten op volwassenen. En voor wie meer wil dan alleen zon en strand heeft Corendon verzorgde excursie- en rondreizen naar onder andere Turkije, Gambia en Macedonië samengesteld. Sportieve vakantiegangers vinden bij Corendon een groot aanbod wintersport vakanties en golfreizen.

“Altijd de beste vakantiedeals”

Zomer of winter, met Corendon kun je het hele jaar op vakantie, ook wanneer je last-minute besluit op reis te gaan. De missie van Corendon is om jou altijd de beste vakantie tegen de beste prijs aan te bieden. Ze hanteren dan ook de laagste prijsgarantie, wat betekent dat als je exact dezelfde reis ergens anders hebt gevonden, jij het verschil plus een bonus terugkrijgt. Waar je ook heengaat, het motto van Corendon is dat je “altijd de beste vakantiedeals” hebt.