Vakantie Florida

Een unieke vakantie om nooit meer te vergeten boeken? Dan raden wij de Verenigde Staten sterk aan. Florida is de perfecte staat om een zonnige vakantie te vieren, daarnaast zijn hier ontelbaar veel activiteiten en bezienswaardigheden te doen. Ga met de kinderen of met je partner naar het waanzinnige Walt Disney World Resort in Orlando. Het is wel slim om een auto te boeken, hoewel deze soms al inbegrepen is bij een vakantie naar Orlando. Zoek de rust op in het natuurrijke Everglades of geniet op een tropisch eiland. Een vakantie naar Florida is één en al vermaak!

aanbieding tui.nl

Veelzijdig Orlando

Niemand hoeft zich te vervelen in het prachtige Orlando. Nergens op aarde kom je zoveel verschillende attractieparken tegen als in Orlando. Als je gek bent op zeedieren, dan is SeaWorld ’the place to be’. De Universal Studio’s zijn perfect voor de filmliefhebbers, want hier kan je genieten in het Harry Potter’s Wizarding World. Maar het populairste en mooiste attractiepark is Walt Disney World Resort. Hier kan je gemakkelijk enkele dagen vullen met plezier, vreugde en spanning.

Ontdek Florida per auto

Een auto huren is echte noodzaak bij een vakantie naar Florida. Rij gemakkelijk van een bijzonder natuurgebied zoals de Everglades naar het krokodillenpark in Orlando. Ga met de auto naar het mooiste strand aan de Golf van Mexico. Maar als je echt een strandvakantie wilt beleven, dan raden wij Miami Beach aan als vakantiebestemming.

sunweb aanbiedingen