Transavia Vliegtickets

Onder het mom “Service, gastvrijheid en een betaalbaar ticket voor iedereen” voert de Nederlandse lowcost vliegmaatschappij Transavia charter- en lijndienstvluchten uit naar tal van Europese bestemmingen en landen in het Middellandse Zee gebied. De meeste vluchten vertrekken vanaf de thuisbases Schiphol, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Maar Transavia vliegt ook vanaf de regionale luchthavens van Groningen en Maastricht. Hierdoor is er altijd een vakantiebestemming waar je vanuit je eigen regio goedkoop naartoe vliegt.

aanbieding tui.nl

Transavia Aanbiedingen

Transavia.com is dochter van KLM

Transavia is een dochteronderneming van KLM, waardoor je als passagier gratis aan het Flying Blue programma van KLM kunt deelnemen. Terwijl je naar je vakantiebestemming vliegt, spaar je voor iedere gevlogen mile punten, die je later weer kunt inwisselen voor korting op onder andere vluchten, hotels en autohuur die je bij Transavia, KLM of één van de samenwerkende aanbieders boekt.

sunweb aanbiedingen

Zelf bepalen hoe je vliegt

Bij Transavia bepaal je zelf je comfort en services aan boord. Er zijn drie tarieven waaruit je kunt kiezen. Het Basic tarief is het goedkoopste tarief, waarbij je eventuele extra’s zoals ruimbagage en een zitplaatsreservering tegen betaling kunt bijboeken. Bij het Plus pakket zijn deze opties al inbegrepen, maar ben je flexibeler in het wijzigen van je vlucht en kun je als Flying Blue Member mijlen sparen. Met de derde variant, het Max tarief, kun je kiezen voor de meest comfortabele stoelen, spaar je extra veel miles en kun je bovendien op verschillende luchthavens gebruik maken van Fast Track Security. Hierdoor sta je minder lang in de rij bij de veiligheidscontrole.

Entertainment als extra service

Wie vliegt met Transavia kan voorafgaand aan zijn reis de entertainment app van Transavia installeren op zijn smartphone of tablet. Hiermee download je voor vertrek tot vijf films of series, waar je tijdens de vlucht naar je vakantiebestemming naar kunt kijken. Je vakantie begin je dus ontspannen met Transavia.

Transavia aanbiedingen

Transavia heeft verschillende aanbiedingen door het jaar heen. Om te beginnen zijn er wekelijkse aanbiedingen bij Transavia. Deze aanbiedingen gaan in op dinsdag ochtend rond 9:00 uur en duren tot de dinsdag erop om 8:59 uur. Dit zijn vaak enkele scherpgeprijsde bestemmingen van Transavia. Daarnaast is er enkele keren per jaar SALE bij Transavia. Tijdens de SALE zijn vele bestemmingen in de aanbiedingen. Volg vakantiedealer voor alle SALES van Transavia!