Zonvakanties

Ben jij op zoek naar een scherp geprijsde zonvakantie? Dan ben je op vakantiedealer.nl aan het juiste adres! Wij hebben een overzicht van de goedkoopste vakanties naar de mooiste bestemmingen. Hieronder zie je een overzicht van alle vakantielanden waar je een heerlijke zonvakantie kan beleven.

Europa Buiten Europa Nederland
Canarische Eilanden Aruba Waddeneilanden
Engeland Bonaire Zeeland
Frankrijk Curacao
Griekenland Egypte
Italie Turkije
Spanje  Zanzibar
 Portugal  Kaapverdische Eilanden
 Malta  Alaska

tui logo corendon logo neckermann logo sunweb logo

Goedkope vakantie

Als je je vakantie niet al te prijzig wilt maken maar er toch even heerlijk tussenuit wilt, kun je kiezen uit een groot aanbod van goedkope zonvakanties. Maar..wil je dan naar Turkije of Griekenland? Spanje of wellicht Italië? En wil je enkel een vlucht en appartement boeken, of een all inclusive vakantie waar hapjes en drankjes al bij de prijs zijn inbegrepen? In dit artikel lichten we enkele landen toe waarheen je een goedkope zonvakantie kunt boeken. Tevens gaan we wat dieper in op het fenomeen ‘all inclusive’.

Goedkopere bestemmingen

Binnen Europa kun je kiezen uit de bekende vakantielanden welke zich uitstekend lenen voor een heerlijke zonvakantie. Een zonvakantie naar bijvoorbeeld Turkije hoeft beslist niet duur te zijn, aangezien het gemiddelde prijsniveau in Turkije lager ligt dan in Nederland. Ook ten aanzien zonvakanties naar andere toeristische landen als Griekenland, Spanje, Italië of Portugal kun je redelijk goedkoop uit zijn. Wanneer je online de aanbiedingen vergelijkt, en daarnaast bereid bent om last minute te boeken, kun je behoorlijk op de prijs besparen. Naast de bekende bestemmingen kun je er ook voor kiezen om een goedkope zonvakantie te boeken naar een land waar je in eerste instantie minder snel aan zou denken. Macedonië, Bulgarije of Hongarije bijvoorbeeld. Deze landen zijn toeristisch flink in opkomst en je kunt er doorgaans voor een aantrekkelijke prijs op vakantie. Uiteraard kun je je zonvakantie net zo duur maken als je zelf wilt. Het is dan ook raadzaam om vooraf na te denken over het aantal sterren van het te boeken hotel of andere accommodatie, en of je liever zelf je eten koopt of kiest voor half pension of wellicht all inclusive.

All inclusive vakanties

Wanneer je de voorkeur geeft aan een all inclusive vakantie, betekent dit meestal dat bij de boekingsprijs ontbijt, diner en eventueel lunch is inbegrepen. Daarnaast kun je meestal ook bepaalde drankjes gratis krijgen. Echter, er is geen vaststaande all inclusive-standaard: wat er exact bij een all inclusive vakantie is inbegrepen kan behoorlijk variëren. Naast de ‘gewone’ all inclusive vakantie, kun je uit de goedkope zonvakanties soms ook de optie ‘ultra all inclusive’ kiezen. Bij een ultra all inclusive vakantie krijg je vaak nog vele extraatjes, zoals gratis toegang tot bepaalde faciliteiten, roomservice en dergelijke. Het moge duidelijk zijn dat je meestal wat meer geld kwijt bent voor een ultra all inclusive vakantie dan een gewone all inclusive.