6 Tips om je koffer niet kwijt te raken tijdens je reis

Een van de meest vervelende dingen op reis dat je kan overkomen is het verliezen van je koffer. Veel belangrijke reisbenodigdheden, zoals je kleding zitten hierin. Een enkele keer is het een fout van de vliegtuigmaatschappij, maar je kunt ook bij ongeluk de verkeerde pakken! In dit blogbericht hebben we zes tips zodat jij je koffer nooit meer kwijt raakt.

aanbieding tui.nl

1. Kies een opvallende kleur

Vrijwel iedereen heeft een donkere koffer. Die komen het meest voor op de bagageband. Je doet er daarom goed aan om een opvallende kleur uit te kiezen. Of je kunt kiezen voor een printje. Een tijgerprintje misschien iets voor jou?

2. Zet je naam erop

Het kan eens voorkomen dat iemand dezelfde koffer heeft als jij. Zelfs dat gekke tijgerprintje kan iemand anders ook hebben. Zet daarom altijd je naam op je koffer. Je kunt dan namelijk aantonen dat de koffer van jou is en niet van een ander.

sunweb aanbiedingen

3. Plak er stickers op

Stickers kun je gemakkelijk op je koffer plakken in de smaak dat jij zelf wil. Het valt goed op en hoe groot is de kans dat iemand anders dezelfde stickers heeft?

4. Hang er iets aan

Je kunt ook iets aan je koffer hangen, zoals een lintje. Ook kun je een kofferriem om je koffer heen doen. Deze kun je van te voren kopen, maar je kunt het ook kopen op het vliegveld. Zij doen de kofferriem er dan stevig omheen.

5. Schaf een kofferhoes aan

Een kofferhoes is niet alleen goed tegen de bescherming van je koffer, maar het is ook nog eens beschikbaar is heel veel verschillende kleuren. Een kofferhoes is niet erg populair, dus niet veel mensen hebben het. Je herkent je koffer dus snel weer terug!

6. Onthoud de details

Let op alle details en onthoud je koffer goed. Het laatste wat je wil tijdens het zoeken naar je koffer is dat je afvraagt hoe het er ook alweer uitzag. Maak van te voren een fotootje, zodat je zeker weet dat je de juiste koffer pakt. Met alle voorgaande tips gaan we er echter wel vanuit dat je je koffer gemakkelijk terugvindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *