Vakantie in April? Dit zijn de beste bestemmingen!

Indien je in april een vakantie buiten Europa wilt boeken, is het natuurlijk handig om te weten welke bestemmingen zich daar het best voor lenen. Daarbij is het natuurlijk van belang dat je tijdens je verblijf dagelijks veel zonuren hebt, en liefst zo min mogelijk regen. En natuurlijk wil je ook een aangename zomerse temperatuur. Hieronder geven we je de 5 beste bestemmingen voor een zonvakantie in april buiten Europa.

aanbieding tui.nl

1. Curaçao
Dit eiland, gelegen voor de kust van Venezuela, behoort tot het Nederlands Koninkrijk. Er wonen ruim 150.000 mensen, waarvan het overgrote deel in de hoofdstad Willemstad. De prachtige stranden en helderblauwe zee maken Curaçao tot een fantastische bestemming als zonvakantie in april. De gemiddelde temperatuur in april ligt iets boven de 30 graden Celsius en de kans op regen is erg klein.

2. Australië
Als continent kent Australië meerdere klimaten. De oostkust (Queensland) leent zich het beste voor een aangename zonvakantie in april. De temperatuur is er het hele jaar door gematigd. In de maand april is de gemiddelde temperatuur zo’n 25 graden Celsius, en is de watertemperatuur van de zee zeer aangenaam. Een interessante bestemming is bijvoorbeeld het palmenstrand in the Great Barrier Reef, waar je heerlijk kunt ontspannen, duiken of snorkelen.

sunweb aanbiedingen

3. Florida
Florida is een staat van Amerika en ligt in het zuidoosten. Er wonen zo’n 19 miljoen inwoners in Florida en de hoofdstad van deze staat is Tallahassee. Florida wordt als zonzekere bestemming ook wel de ‘Sunshine State’ genoemd. Je kunt er genieten van de prachtige natuur in ‘The Everglades’ of de tropische eilanden ‘Florida Keys’ bezoeken. De gemiddelde temperatuur in april is zo’n 27 graden Celsius en de kans op neerslag is vrij beperkt. Een prima vakantiebestemming dus!

4. Thailand
Ook Thailand mag niet in onze lijst ontbreken. Het land heeft bijna 68 miljoen inwoners en als hoofdstad Bangkok. Je kunt er genieten van een heerlijke zonvakantie aan een van de schitterende stranden die het land heeft. Ook de geweldige natuur is voor iedere bezoeker zeer indrukwekkend. Er zijn vele bestemmingen in Thailand voor een heerlijke zonvakantie in april, wij raden het eiland Phuket aan! In april is de gemiddelde temperatuur zo’n 33 graden Celsius, en is de moesson nog niet begonnen. Met de hoeveelheid neerslag valt het dus ook mee!

5. Cuba
Cuba heeft als land alles in zich om een onvergetelijke tijd te beleven. Er wonen ruim 11 miljoen mensen in Cuba waarvan ruim 2 miljoen in de hoofdstad Havana. Een zonvakantie naar Cuba is een absolute droomreis, met een combinatie van ontspanning en vele culturele pracht. De gemiddelde temperatuur in Cuba bedraagt in april zo’n 30 graden Celsius overdag en de kans op neerslag is relatief klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *