TUI Vakanties

Sinds 1 oktober 2015 is TUI de nieuwe naam van Arke, één van de grootste en oudste allround touroperators van Nederland. TUI is onderdeel van TUI Group, de grootste reisorganisatie van Europa. Met zowel auto- als vliegreizen, stedentrips, rondreizen, cruises en wintersportvakanties heeft TUI een zeer uitgebreid aanbod reizen over de hele wereld voor scherpe prijzen. De missie van TUI is om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen, waar je ook heen gaat. In 2015 werd TUI door de Nederlandse consument en een vakjury gekozen tot beste reisaanbieder van het jaar.

TUI

Exclusief bij TUI

Als één van de grootste reisorganisaties van Nederland biedt TUI ontelbaar veel hotels en appartementen aan. Veel van deze accommodaties zijn nergens anders te reserveren dan bij TUI. Zo valt RIU Hotels en Resorts onder de TUI paraplu. RIU staat voor luxere reizen met veel persoonlijke service. Voor een vakantie met kinderen kun je kiezen voor een verblijf in één van de Splashworld Aquaparken of in een Barkie Kids Club. Andere reizen die je exclusief bij TUI boekt, zijn onder andere clubvakanties van Robinson of Magic Life, Scene voor een trendy vakantie en het chique Sensatori. Daarbij heet TUI dagelijks een superscherpe dagaanbieding.

Bepaal zelf je comfort bij TUIfly

TUI heeft een eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly, waarmee je vanaf Amsterdam naar bestemmingen over de gehele wereld vliegt. Bij TUIfly bepaal je zelf je (zit)comfort en de services waar je aan boord gebruik van wil maken. Hierbij heb je de keuze uit vier verschillende upgrades, van het standaard Economy pakket tot de Star Class Upgrade. Bij deze meest uitgebreide upgrade heb je maar liefst 114 cm beenruimte, neem je gratis tot 40 kilo bagage mee, worden er gratis maaltijden aan boord geserveerd en ontvang je op verre nachtvluchten zelfs een verzorgingspakket. Inchecken doe je online of bij de eigen incheckbalie op Schiphol. Je vliegt dus niet met extra comfort, je begint je reis dus ook comfortabeler.
Daily Dream Deal