Vakantie Bali

Waarom een vakantie boeken naar bijvoorbeeld Turkije of Spanje als u voor bijna hetzelfde geld een last minute naar Bali kunt boeken? Een vakantie Bali boeken betekent dat u een paradijselijke vakantie in het vooruitzicht hebt. De hagelwitte stranden wachten uitnodigend onder een stralende zon en in het achterland liggen prachtige bezienswaardigheden en tropische oerwouden, waar u kennis mee kunt maken. Laat u verrassen door de scherpe prijs en boek een last minute naar Bali.

aanbieding tui.nl

Goedkope vakantie Bali

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want een vakantie Bali boeken is veel voordeliger dan u denkt. Op het Indonesische eiland Bali hebben wij voor u een aantal fantastische bestemmingen geselecteerd, zoals Kuta, Nusa Dua en Sanur, waar u een onvergetelijke tijd kunt beleven. Bekijk het aanbod van accommodaties en boek vandaag nog een last minute Bali bij één van de betrouwbare reisorganisaties.

Nusa Dua

Een vakantie Nusa Dua boeken naar het eiland Bali in Indonesië biedt fantastische mogelijkheden om tegen een lage prijs optimaal te genieten van een zonovergoten vakantie. Nusa Dua is een populaire en moderne badplaats die gelegen is op het schiereiland Bukit Badung in het zuiden van het eiland Bali. Een last minute naar Nusa Dua heeft natuurlijk als voordeel dat er een aanzienlijk lagere prijs in rekening wordt gebracht dan het reguliere tarief. Een last minute naar Nusa Dua is dan ook geschikt voor elk vakantiebudget. Ook hoeft u niet lang meer te wachten voordat u kunt vertrekken, want dat kan variëren van enkele dagen tot maximaal een viertal weken. U kunt bij het boeken van een goedkope last minute naar Nusa Dua rekening houden met uw voorkeur voor een accommodatie, variërend van een vakantiecomplex waar een all inclusive formule wordt gehanteerd tot een meer kleinschalig hotel, waar de gasten op handen worden gedragen. Bekijk het aanbod en boek de accommodatie van uw voorkeur in de veelzijdige badplaats Nusa Dua.

sunweb aanbiedingen

Vakantie Sanur

Een andere topbestemming op Bali is Sanur. U vliegt dan naar het prachtige eiland Bali om vanaf het vliegveld naar de schitterende badplaats Sanur te worden gebracht. Hier wacht u een perfecte accommodatie, die geheel aansluit op uw wensen. Bij het boeken van een last minute Sanur kunt u namelijk rekening houden met uw voorkeuren voor het hotel of resort, waar u in Sanur wilt verblijven. Er zijn keuzemogelijkheden genoeg ten aanzien van de accommodatie.Geniet van het verblijf in een veelzijdige badplaats met een prachtig zandstrand, dat een lengte heeft van vijf kilometer. Langs het strand loopt een wandelpad met palmbomen, waarachter zich een ruim aanbod van accommodaties bevindt. De rust in Sanur staat in schril contrast met de hoofdstad Denpasar van Bali, waar u eenvoudig een bezoek aan kunt brengen. U kunt deze andere werelden ontdekken voor een lage prijs door een goedkope last minute Sanu

Kuta op Bali

Kuta is een drukbezochte badplaats en beschikt over schitterende witte zandstranden en is voor surfers een waar paradijs. Het karakter van het voormalige vissersdorpje is veranderd naar een uitstraling van een toeristische badplaats met internationale aantrekkingskracht. Boek een vakantie naar Kuta en ontdek zelf het paradijs op Bali. Uiteraard verblijft u op Bali in de badplaats Kuta in een fantastische accommodatie, waar gasten zich nog echt gast voelen. In Kuta kunt u niet alleen van een weldadige rust aan het strand genieten, maar hebt u ook alle mogelijkheid om van het uitgaansleven te genieten of om volop te winkelen. Dat kan namelijk prima in een van de vele warenhuizen of in het grootste winkelcentrum van de badplaats aan het bekende Kutaplein. Nabij dit plein wordt op het strand de Kuta kunstmarkt gehouden, die zeker de moeite van het bezoeken waard is.