Vliegtickets Turkije

Op Vakantiedealer.nl vindt u goedkope vliegtickets naar Turkije. U kunt rechtstreeks binnen alle beschikbare vluchten zoeken en de goedkoopste vliegtickets naar Turkije opvragen. Ook vindt u hier scherpe vliegtickets aanbiedingen naar Turkije. U kunt naar onze homepage om een goedkope vliegticket naar Turkije te boeken.

Onderaan vindt u informatie over de 5 populaire luchtvaart bestemmingen in Turkije.

  • Antalya
  • Bodrum
  • Dalaman
  • Istanbul
  • Izmir

Vindt hier goedkope vliegtickets naar één van deze schiiterende vakantiebestemmingen in Turkije.

Izmir – Bestemming Turkije
Izmir is een schitterende vakantiebestemming. Izmir ligt op een berghelling aan de Egeïsche zee en aan de golf van Izmir. Izmir staat bekend als westers. Het is ook de meest westerse stad in Turkije. Izmir is een grote havenstad die schitterende stranden heeft. Een strandvakantie is daar dus ook optimaal te beleven. Er zijn bovendien veel interessante gebouwen en plaatsen die u kunt bewonderen, zoals de wereldberoemde opgravingen van Efeze. Izmir is kortom een wereldstad waar u niets tekort komt als u er op vakantie bent. Goedkope vliegtickets Izmir vindt u bij Transavia.

Antalya – Bestemming Turkije
Antalya is een badplaats in het zuidwesten van Turkije. Antaly is erg populair onder toeristen. Antalya ligt onderaan Taurusgebergte. Er heerst daar een subtropisch klimaat. U heeft daar een nieuwe en oude stadsdeel. In het oude stadsdeel vindt u er vooral smalle steegjes en houten huizen. Deze huizen zijn tegen de stadsmuren aangebouwd. Het is dan ook prachtig dit te bewonderen. Antalya heeft ook een gezellig gebied waar u lekker kunt winkelen. Waar u natuurlijk het meest van kunt genieten, is de zonnige stranden van Antalya.

Bodrum – Bestemming Turkije
Badplaats Bodrum ligt aan de Egeïsche kust van Turkije. Bodrum heeft supermooie stranden en een schitterende jachthaven. Op deze gebieden speelt het leven zich vooral af. Bodrum heeft ook een mooie boulevard met gezellige terrasjes. Naast de zonnige gebieden kunt u ook genieten van historische bouwwerken, zolas het Mausoleum. Mausoleum wordt als één van de zeven klassieke wereldwonderen gezien en is erg populair onder toeristen. Kortom, vervelen in Bodrum is onmogelijk vanwege de veelzijdige karakter van deze badplaats.

Dalaman – Bestemming Turkije
Dalaman heeft een centrale ligging in Turkije. U vindt daar vlakbij een aantal bekende badplaatsen waaronder Marmaris en Fethiye. Dalaman staat vooral bekend om de grote internationale luchthaven in Turkije. Het heeft een centrale ligging voor een aantal bekende badplaatsen zoals Marmaris en Fethiye. In de toekomst krijgt Dalaman een eigen badplaats. Dalaman heeft ook nog een strand dat enkele minuten afgelegen is. Zowel in de zomer als in de winter komen er toeristen op af vanwege het aangename weer.

Istanbul – Bestemming Turkije
Istanbul is een schitterende plaats met een rijke geschiedenis. Het is een prachtige stad waar u de Oosterse sfeer kunt proeven. Er zijn veel leuke gebouwen te bewonderen zoals de Egyptische markt en de Blauwe Moskee. Een boottocht op de Bosporus is erg populair bij toeristen. U kunt er bovendien sfeervol winkelen in de sfeervolle winkelstraatjes en bazaars. De bevolking van Istanbul staat bekend als zeer vriendelijk en gastvrij. Wilt u een goedkope vliegticket boeken naar Istanbul? Ga dan naar onze homepage.