Vliegtickets Spanje

Een goedkope vliegticket voor Spanje boekt u veilig en snel online. De vliegtickets naar Spanje kunt u snel en gemakkelijk via deze website reserveren. Wij bieden een overzicht met de beschikbare aanbiedingen voor de door u gekozen bestemming.

Vliegen naar Spanje

Spanje wordt jaarlijks door 60 miljoen toeristen bezocht en is daarmee op één na meest bezochte toeristische bestemming in de wereld. Spanje Ondanks is momenteel nog altijd één van de goedkoopste bestemmingen in Europa. Spanje heeft toeristisch veel te bieden en trekt daardoor veel buitenlandse toeristen aan.

Het aangenaam weer, de schitterende stranden, de historische steden en het bruisende nachtleven maken Spanje tot een gewilde bestemming voor elk soort reis. Spanje is een land met een grote geografische en culturele diversiteit die van regio naar regio verschillen. Voor veel toeristen blijkt Spanje daarom een grote verrassing, omdat veel mensen het beeld hadden dat Spanje alleen door haar stranden toeristen aantrekt. In Spanje schijnt de zon erg veel waardoor het land in het jaar meer warme dan koude dagen kent. Gemiddeld heeft Spanje ongeveer 315 zonnige dagen per jaar.

De twee grootste steden van Spanje zijn erg populair. Behalve de twee grootste steden, Madrid en Barcelona, trekken ook andere zeer interessante plaatsen als Cordoba, Sevilla, Granada, Málaga, Huelva, Cadiz, Almeria, Santiago de Compostela, Salamanca, Toledo en Segovia veel toeristen aan. De belangrijke toeristenplaatsen aan de kust zijn Salou, Benidorm, Valencia en Torremolinos (Malaga). Ook Spaanse eilanden zoals Majorca, Ibiza en de Canarische Eilanden zijn populair bij toeristen.

Zoals u ziet heeft Spanje als vakantiebestemming erg veel te bieden. Met de vele mooie stranden, gezellige sfeervolle terrasjes en een schitterende landschap zult u zich niet vervelen in Spanje.