Vliegtickets londen

Vliegtickets Londen

Boek hier je vliegtickets naar Londen. Er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die goedkope vliegtickets naar Londen aanbieden. Onder andere KLM en Martinait hebben regelmatig goedkope vliegtickets in de aanbieding. Nadat je de vliegtickets hebt geboekt vlieg snel en comfortabel vanaf Amsterdam Schiphol naar Heathrow. De luchthaven ligt 24 kilometer ten westen van het centrum van Londen en er zijn uitstekende verbindingen met de stad en verderop.

Heathrow

Heathrow (LHR) is een van de drukste en modernste luchthavens, met meer internationale passagiers dan welke andere luchthaven dan ook. Vanuit de vier terminals vliegen 90 luchtvaartmaatschappijen naar 183 bestemmingen. In elke terminal vindt je goede wisselkantoren, informatiebalies en accommodatiebalies voor goedkope vliegtickets. Er zijn ook bagagedepots aanwezig. Er zijn 17 internationale hotels op en in de omgeving van Heathrow, handig als je heel laat of heel vroeg aankomt of vertrekt. Om er te komen, neem je op Heathrow de Heathrow Hotel Hoppa bus, een dienst verzorgd door National Express. De bus rijdt dagelijks elke 10-15 minuten vanaf Terminals 1-3 en elke 30 minuten vanaf Terminal 4 tussen 6u en 23u. Vervolgens kun je na de aankomst naar Londen met de trein. De Heathrow Express is de snelste manier om het centrum van Londen te bereiken. De metro rijdt elke paar minuten vanaf circa 5u. (5.50u op zondag) tot 23.45u (22.50u op zondag). De rit naar Piccadilly Circus duurt ongeveer 50 minuten. Er zijn twee metrostations op Heathrow Airport, eentje voor Terminal 1-3 en eentje voor Terminal 4.

Tickets boeken

Dus wacht niet langer en boek je vliegtickets naar Londen. Vliegtickets naar Londen zijn zo gevonden. Op deze pagina staan vliegticketaanbieders die scherpe tarieven naar Londen kunnen bieden, zodat jij voordelig naar Londen kunt vliegen. Want Londen moet je gezien hebben. De Big Ben, de Towerbridge en Windsor Castle zijn zomaar een paar iconen voor deze hippe wereldstad. Een biertje drinken in een Engelse pub en je ogen uitkijken in Harrods. Misschien wil je wel een voetbalwedstrijd zien, want Londen is de thuishaven voor voetbalclubs als Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur. In Londen of London zoals de Engelsen zeggen zal de verveling niet toeslaan. Dus ga op zoek naar een goedkope vliegticket en ervaar de magie van deze historische wereldstad.