Parkeren Vliegveld Eindhoven

Wanneer je niet vanaf Schiphol wilt vliegen, is luchthaven Eindhoven een heel goed alternatief. Vanaf dit vliegveld gaan dagelijks heel veel vluchten naar een ruim aanbod aan bestemmingen. Vaak vliegen budgetmaatschappijen vanaf deze luchthaven en kun je mooi wat geld besparen. Aangezien Eindhoven redelijk centraal ligt, is het vanuit veel richtingen goed bereikbaar. Of je nu met de trein of met de auto gaat, het is vrij gemakkelijk om op het vliegveld te komen. Een groot voordeel van een luchthaven als Eindhoven is dat het veel kleinschaliger is. Je zult minder snel verdwalen en de rijen voor douane en security zijn vaak wat korter. Ook het parkeren gaat makkelijker. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden en plekken vrij doordat er minder reizigers vanaf dit vliegveld vliegen dan bijvoorbeeld Schiphol.

aanbieding tui.nl

Veilig en dichtbij Eindhoven parkeren

Wanneer je wilt parkeren bij de luchthaven van Eindhoven heb je een aantal mogelijkheden om dit te doen. Op de luchthaven zelf zijn heel veel goede officiële parkeerplaatsen te vinden. Je weet dat je op Eindhoven Airport je auto veilig kunt parkeren en aangezien je mooi dichtbij bent, kun je gewoon vanaf de parkeerplaats naar de terminal lopen. Om zeker te zijn dat je een plek hebt bij aankomst bij luchthaven Eindhoven, is het slim van tevoren even online te reserveren. Zo weet je zeker dat er een plekje voor je vrijgehouden wordt en je zonder problemen je auto kunt parkeren. Je kunt bij het reserveren ook gelijk online betalen. Wel zo makkelijk, hoef je je hier bij aankomst ook niet meer druk om te maken.

eindhoven vliegveld parkeren

Annuleren en een annuleringsverzekering

Op het moment dat je gereserveerd en betaald hebt voor je parkeerplaats, kun je er vanuit gaan dat deze ook vrijgehouden wordt voor jou. Wanneer je toch onverhoopt moet annuleren, heb je gewoon de mogelijkheid om te annuleren zonder dat je dit wat kost. Je hebt dan op de dag dat je parkeert tot 12.00 de tijd om te wijzigen of annuleren. Je kunt er ook voor kiezen om bij het reserveren een annuleringsverzekering te nemen. Op deze manier kun je tot op het laatst gewoon alles annuleren zonder dat dit je geld gaat kosten. Je krijgt dan gewoon je geld terug. Dit is wel zo makkelijk als je om welke reden dan ook je reis moet annuleren en dus ook geen parkeerplek nodig hebt.

sunweb aanbiedingen

Officiële parkeerplaats Eindhoven Airport

Er zijn een aantal officiële parkeerplaatsen te vinden op de luchthaven van Eindhoven. Zo is er P1, P3, P4 en P5. P1 heet ook wel Gold Parking P1. Dit houdt in dat je gewoon voor de deur kunt parkeren. P1 is vooral geschikt voor Kiss&Ride, dus als je weggebracht wordt of iemand weg moet brengen. Wanneer je hier lang wilt parkeren, kun je voor P1 het beste even reserveren. Vaak scheelt je dit ook nog geld. Silver Parking P3 is dan weer wat beter als je gebruik wilt maken van lang parkeren. Als je hier je auto parkeert, is het 5 minuten lopen naar de terminal. Bronze Parking P4 en P5 liggen 7 minuten lopen van de luchthaven af. P4 is deels overdekt en P5 niet.

vliegveld eindhoven parkeren

Oplaadpalen Vliegveld Eindhoven

Mocht je een elektrische auto hebben, kun je deze gewoon parkeren en opladen op de luchthaven van Eindhoven. Dit is mogelijk op de parkeerplaats P1. Wat de kosten hiervan zijn, kun je op de website van de luchthaven vinden. Ook hier kun je het beste even voor reserveren, zodat je zeker weet dat je een plek hebt bij een oplaadpaal. Wanneer je moet reizen voor de zaak, dan heb je waarschijnlijk weer andere wensen dan wanneer je op vakantie gaat. Vaak wil je dichtbij parkeren en wil je de parkeerkosten op een factuur hebben. Hiervoor kun je ook het beste online reserveren voor een parkeerplaats en aangeven dat je zakelijk reist. Valet parkeren is ook mogelijk. Je auto wordt dan meegenomen en teruggebracht wanneer je weer geland bent.

Parkeerplaats reserveren Eindhoven Luchthaven

Er zijn dus heel veel mogelijkheden als het op parkeren aankomt op de luchthaven van Eindhoven. Het is wanneer je voor lang parkeren kiest, wel in alle gevallen slim om van tevoren alvast je plekje vast te zetten. Zo weet je in ieder geval zeker dat er een parkeerplek voor je vrij wordt gehouden. Je hoeft je dan niet druk te maken dat er geen parkeerplaats meer is als je op de luchthaven van Eindhoven aankomt. Dit kan ook een hoop stress voorkomen als je misschien al wat aan de late kant bent. Op de website van Eindhoven Airport kun je heel makkelijk een plekje reserveren wanneer je deze nodig bent. Vaak scheelt het je ook nog eens in de kosten als je online reserveert.