Etihad Airways Vliegtickets

Etihad mag dan oorspronkelijk uit de Verenigde Arabische Emiraten komen, maar inmiddels heeft de luchtvaartmaatschappij hubs verspreid over diverse grote luchthavens in de wereld. Zo is het voor passagiers mogelijk om vanaf Schiphol te reizen met Etihad Airways. De luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten vliegt daarnaast ook met vrachtvliegtuigen van en naar Nederlands grootste luchthaven.

aanbieding tui.nl

Etihad Aanbiedingen

Met Etihad naar de Formule 1

Fans van de snelste autoraces ter wereld zijn bij Etihad aan het juiste adres. Het is bij deze luchtvaartmaatschappij namelijk mogelijk om een speciale vlucht te boeken naar de Grand Prix van Abu Dhabi. Dit is het grootste sportevenement van de Verenigde Arabische Emiraten en is dit is zeker een bezoekje waard. Het is zelfs mogelijk om een F1-pakket te boeken bij Etihad. Op deze manier mis je de race niet en daarnaast kun je ook nog eens een kijkje nemen in het bruisende Abu Dhabi.

sunweb aanbiedingen

Boek een tussenstop

Om het haar klanten zo comfortabel mogelijk te maken, biedt Etihad tussenstops aan op haar thuisbasis in Abu Dhabi. Voor reizigers met een lange vluchttijd is het goed om tussendoor te ontspannen en dat kan met Etihad Airways. Bij deze luchtvaartmaatschappij is het namelijk mogelijk om een tussenstop te boeken in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Reizigers kunnen zo goed uitgerust beginnen aan het tweede deel van hun reis of zij kunnen er voor kiezen om de tijd door te brengen in de hoofdstad van de oliestaat.

Vakantie Etihad Airways

Om de keuze voor een bestemming zo uitgebreid mogelijk te maken, werkt Etihad samen met een aantal andere vluchtmaatschappijen. Zo zijn Air Serbia, Air Seychelles, AirBerlin, Alitalia, Etihad Regional Jet Airways en Virgin Australia partners van Etihad Airways. Zo wordt het voor reizigers makkelijker om met Etihad naar alle uithoeken van de wereld te vliegen.