Emirates Vliegtickets

Of het nu je eerste of je laatste vlucht is, Emirates zorgt ervoor dat je comfortabel van de ene naar de andere bestemming vliegt. Bij de luchtvaartmaatschappij kunnen reizigers kiezen uit de Business Class, de First Class en de Economy Class. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Emirates Airline is afkomstig uit Dubai, maar vliegt tegenwoordig naar alle uithoeken van de wereld. Vanaf Nederlands grootste luchthaven is het vertrekken dagelijks vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Boek daarom ook eens je vliegtickets via Emirates.

aanbieding tui.nl

Emirates Tickets

Luxueus de wereld rond

Zakenmensen zijn bij Emirates Airline aan het juiste adres. In de luxe business class van veel vliegtuigen is het mogelijk om lekker te ontspannen met een hapje en een drankje of zelfs gewoon door te gaan waar je op de grond mee geëindigd was dankzij de gratis wifi-verbinding in de lucht. Het is zelfs mogelijk om andere mensen te ontmoeten en een drankje te drinken in de Onboard Lounge van Emirates-vliegtuigen.

sunweb aanbiedingen

Emirates reizen

Natuurlijk is het ook voor vakantiegangers mogelijk om met Emirates naar hun bestemming te vliegen. Families staan bij de luchtvaartmaatschappij dan ook hoog in het vaandel. De medewerkers van Emirates zetten zich in om de kinderen een onvergetelijke vlucht te beleven en daarvoor heeft de luchtvaartmaatschappij diverse verrassingen in petto. Mochten je kinderen al wat ouder zijn, dan vermaken zij zich ongetwijfeld met het kijken van een film in hun eigen taal of het luisteren van de nieuwste hits. Zo vliegt de tijd voorbij. Een vliegticket van Emirates is geschikt voor jong en oud.

Comfort op de eerste plaats

Of je nu economy class reist of business class: Emirates maakt het reizen voor iedereen zo comfortabel mogelijk. Zo is er extra aandacht voor families met kinderen en zijn er gescheiden ruimtes voor zakenmensen die gedurende hun vlucht rustig willen werken. Bij Emirates is er voldoende persoonlijke aandacht aan boord, zodat alle passagiers hun reis als comfortabel ervaren.