Easyjet Vliegtickets

EasyJet is een Britse lowcost luchtvaartmaatschappij die in 1995 is opgericht. Hoewel de prijzen van de tickets zo laag mogelijk worden gehouden staat veiligheid bij EasyJet voorop. Hierin worden geen concessies gedaan. De kosten worden laag gehouden door bijvoorbeeld geen gratis maaltijden aan boord te serveren en niet met reisagenten te werken. Het eigen personeel ruimt tussen landing en vertrek zelf het vliegtuig op, waardoor er bovendien meer vluchten op een dag mogelijk zijn. Hierdoor heeft Easyjet vaak de scherpste prijs voor vliegtickets binnen Europa.

aanbieding tui.nl

Easyjet Aanbiedingen

Europa in voor een lage prijs

Veel lowcostairlines vliegen alleen vanaf kleinere, regionale luchthavens. EasyJet daarentegen vliegt vanaf de grotere vlieghavens. Hun netwerk bestaat uit ruim 100 luchthavens in Europa, Marokko en diverse landen in het Midden Oosten, waaronder Israel. Vanuit Amsterdam vlieg je met EasyJet naar maar liefst meer dan 30 van hun bestemmingen. Enkele voorbeelden zijn Londen, Ibiza en Praag.

sunweb aanbiedingen

EasyJet inspireert

Ook ideeën opdoen voor een vakantiebestemming kan op de site van EasyJet. Je geeft aan in welke periode je graag weg zou willen en kiest wat je tijdens je reis graag zou willen doen. EasyJet selecteert de bestemmingen en vliegtickets die aan je wensen voldoen, laat zien wat er allemaal te beleven is en doet meteen een voorstel voor een vertrekdatum in de gevraagde reisperiode. Je kunt dus meteen doorklikken naar de vluchten en je reis boeken.

Meer dan je vlucht alleen

Niet alleen je vlucht boek je bij EasyJet. Ook je hotel kun je met korting via de website boeken. Hetzelfde geldt voor autohuur of transfers met bus, trein of taxi van de luchthaven naar het centrum van de stad. Zo kun je de hele reis van te voren en tegen lage kosten vastleggen. Je boekingen kun je vervolgens zelf eenvoudig online bekijken en wijzigen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld vooraf extra bagage bij te boeken of je stoel te kiezen. Ook heb je de keuze om online in te checken, wat je tijd bespaart op de luchthaven.