Delta Airlines vliegtickets

De Amerikaanse vliegmaatschappij Delta Airlines is misschien niet de eerste maatschappij die bij je opkomt als je op vakantie gaat, maar toch vliegt Delta Airlines al de nodige jaren vanuit diverse landen ter wereld, waaronder Nederland. Vanaf Schiphol en Maastricht is het mogelijk om naar bestemming over de hele wereld te vliegen.

aanbieding tui.nl

Delta Aanbiedingen

Delta luchtvaartmaatschappij

De thuisbasis van Delta Airlines is gevestigd op vliegveld Hartsfield-Jackson in Atalanta, maar de vliegtuigmaatschappij vliegt vanaf diverse hubs verspreid over Noord- & Zuid-Amerika, Europa, Afrika en Azië. Op jaarbasis vervoert Delta Airlines ongeveer 170 miljoen mensen. De luchtvaarmaatschappij vliegt naar 334 bestemming verspreid over 64 landen. Dagelijks vliegt Delta Airlines ruim 15.000 keer naar onder andere Amsterdam, New York-JFK & New York-LaGuardia, Parijs-Charles de Gaulle, Tokyo-Narita en nog veel meer bestemmingen.

sunweb aanbiedingen

Reizen vanuit Nederland

Vanaf de Nederlandse luchthaven Schiphol vertrekken er dagelijks vluchten naar bestemmingen verspreid over de wereld. Zo vliegt Delta Airlines deze winter onder meer naar Costa Rica, Miami, Orlando, Mexico en Puerto Rico. Dagelijks vertrekken er vanaf Schiphol vluchten naar deze bestemmingen.

Luxe in de lucht

De vliegtuigen van Delta Airlines beschikken over één van de meest luxueuze ruimtes in de lucht. Dineren in luxe, stoelen uitklappen tot een bed en professioneel entertainment. In de luxe Delta One-ruimtes beleef je je vliegreis op een geheel andere manier dan in de Economy Class. Daarnaast krijg je bij het boeken van deze ‘stoelen’ premium tickets voor de boarding en de bagage, zodat je niet lang hoeft te wachten om uiteindelijk aan boord te komen van het vliegtuig. Bijkomend voordeel is dat je op de meeste vliegvelden waar Delta Airlines op vliegt, lekker kunt ontspannen in de speciaal ingerichte ruimtes. Op deze manier merk je maar weinig van de drukte op het vliegveld en begin je ook nog eens lekker uitgerust aan je vliegreis.