RIU Plaza Fisherman's Wharf

RIU Plaza Fisherman's Wharf Californië

Boek nu RIU Plaza Fisherman's Wharf via TUI vanaf € 419.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Verenigde Staten met TUI in dit hotel. RIU Plaza Fisherman's Wharf is gevestigd in San Francisco onderdeel van Californië. Deze lastminute aanbieding is voor 4 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Met de uitstekende ligging van RIU Plaza Fisherman's Wharf in één van de meest iconische delen van San Francisco is dit hét hotel waar je wil overnachten. Uitgerust begin je aan de dag. Maak een rit in de typische Cable Car, breng een bezoek aan de Golden Gate Bridge of duik de geschiedenis van Alcatraz in. Nog even nagenieten in het buitenbad of op het zonterras om de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd aan de gezellige Pier 39. Klik hier  en boek nu 4-daagse Zonvakantie naar Californië bij RIU Plaza Fisherman's Wharf.

 

Reviews RIU Plaza Fisherman's Wharf

RIU Plaza Fisherman's Wharf heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van RIU Plaza Fisherman's Wharf een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van RIU Plaza Fisherman's Wharf San Francisco, Californië.

TUI RIU Plaza Fisherman's Wharf aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in San Francisco:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Fitness
  • Bar
  • Wasmachines (zelfservice),

Uitstekende ligging, In het Fisherman's Wharf-district, Bij de zeehonden van Pier 39, Nabij vele restaurants en bars, Een duik in het zwembad, Tip: een rit in de Cable Car & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Verenigde Staten/hotel.

RIU Plaza Fisherman's Wharf Nederlandse reviews
RIU Plaza Fisherman's Wharf beoordelingen
RIU Plaza Fisherman's Wharf ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam RIU Plaza Fisherman's Wharf in San Francisco