Golden Sands Creek

Golden Sands Creek Dubai

Boek nu Golden Sands Creek via TUI vanaf € 1204.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten met TUI in dit hotel. Golden Sands Creek is gevestigd in Dubai Stad onderdeel van Dubai. Deze lastminute aanbieding is voor 5 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Elegant is het woord dat dit hotel het beste omschrijft. De inrichting is luxe en de prachtige kamers zijn ruim. Je slaapt er heerlijk in je grote bed en je wordt wakker met uitzicht op de stad of op de rivier. Ontdek overdag de magische stad en kom daarna weer tot rust in het hotel. Trek een paar baantjes in het zwembad op het dak met uitzicht op de skyline van Dubai. Ga daarna een hapje eten in een van de twee restaurants. 's Avonds geniet je voor het slaapkamerraam van de twinkelende lichtjes om je heen. Slaap lekker! Klik hier  en boek nu 5-daagse Zonvakantie naar Dubai bij Golden Sands Creek.

 

Reviews Golden Sands Creek

Golden Sands Creek heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Golden Sands Creek een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Golden Sands Creek Dubai Stad, Dubai.

TUI Golden Sands Creek aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Dubai Stad met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Omruilgarantie*
 • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
 • Geld Terug Garantie*
 • Laagste prijs garantie
 • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Dubai Stad:

 • Restaurant
 • Zwembad
 • Roomservice
 • Bar
 • Fietsverhuur,
 • Fitness

Elegant hotel aan de Dubai Creek, Prachtige kamers, Uitzicht op de skyline of rivier, Zwembad met uitzicht op de stad, Haal wat lekkers bij Frenchie Café, Ontbijt, halfpension of volpension & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Verenigde Arabische Emiraten/hotel.

Golden Sands Creek Nederlandse reviews
Golden Sands Creek beoordelingen
Golden Sands Creek ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Golden Sands Creek in Dubai Stad