Saadiyat Rotana Resort & Villas

Saadiyat Rotana Resort & Villas Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi

Boek nu Saadiyat Rotana Resort & Villas via TUI vanaf € 1237.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten met TUI in dit hotel. Saadiyat Rotana Resort & Villas is gevestigd in Abu Dhabi onderdeel van Abu Dhabi. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Welkom op Saadiyat Island, waar de palmen je de weg wijzen naar het stralende witte strand. Na een dag Abu Dhabi verkennen, is het hier ultiem genieten. Saadiyat Rotana Resort & Villas is in Arabische stijl gebouwd en van alle gemakken voorzien. Werk je in het zweet in de sportruimte of laat je verwennen in de spa. 's Avonds een hapje eten in het eerste Italiaanse restaurant op het eiland om de dag af te sluiten met een shisha. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Abu Dhabi bij Saadiyat Rotana Resort & Villas.

 

Reviews Saadiyat Rotana Resort & Villas

Saadiyat Rotana Resort & Villas heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Saadiyat Rotana Resort & Villas een 10 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Saadiyat Rotana Resort & Villas Abu Dhabi, Abu Dhabi.

TUI Saadiyat Rotana Resort & Villas aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Abu Dhabi:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Fitness
  • Bar
  • Tennis,

Rechtstreekse vlucht met Emirates of KLM, Als je écht wilt genieten, Op witte zandstrand van Saadiyat, Eén en al luxe, In Arabische stijl gebouwd, Ontspannen in Zen the Spa, Volop dinermogelijkheden & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Verenigde Arabische Emiraten/hotel.

Saadiyat Rotana Resort & Villas Nederlandse reviews
Saadiyat Rotana Resort & Villas beoordelingen
Saadiyat Rotana Resort & Villas ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Saadiyat Rotana Resort & Villas in Abu Dhabi