Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa

Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa Verenigde Arabische Emiraten Ras al Khaimah

Boek nu Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa via TUI vanaf € 1080.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten met TUI in dit hotel. Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa is gevestigd in Ras al Khaimah onderdeel van Ras al Khaimah. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Op een uurtje van Dubai, gelegen in een prachtige baai met een fijn zandstrand vind je dit mooie hotel. Geniet hier volop met de hele familie, terwijl de kinderen zich vermaken met de kidsclub, geef jij je helemaal over in de sauna. 's Avonds lekker smullen in één van de vijf à la carte restaurants. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Ras al Khaimah bij Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa.

 

Reviews Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa

Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa een 8.3 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa Ras al Khaimah, Ras al Khaimah.

TUI Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Ras al Khaimah met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Omruilgarantie*
 • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
 • Geld Terug Garantie*
 • Laagste prijs garantie
 • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Ras al Khaimah:

 • Restaurant
 • Zwembad
 • Discotheek
 • Bar
 • Roomservice
 • Speeltuin
 • Tuin

Rechtstreekse vlucht met Emirates of KLM, Gelegen in een rustige baai, Het strand voor de deur, Op 60 minuten van Dubai, Vele faciliteiten voor de kids, Voor wie wil: All Inclusive & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Verenigde Arabische Emiraten/hotel.

Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa Nederlandse reviews
Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa beoordelingen
Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Hilton DoubleTree Marjan Island Resort & Spa in Ras al Khaimah