Vroegboekkorting bij TUI

Door op tijd je vlucht te boeken via TUI, profiteer je van vroegboekkorting. Over het algemeen geldt dat des te vroeger je een vlucht boekt de korting oploopt. Ben je er op tijd bij, dan kan je veel geld besparen. Afhankelijk van de vlucht kan het voordeel zo maar oplopen tot honderden euro’s. Op deze pagina informeren we je over alle mooie acties die momenteel bij TUI lopen. Met regelmaat houdt TUI een ‘Ticket Sale’. Ook vertellen we je welke vluchten je op dit moment met veel vroegboekkorting kan boeken.

[button link=”https://vakantiedealer.nl/tui-nl” type=”big” newwindow=”yes”] TUI Aanbiedingen[/button]

TUI vroegboekkortingen

Sinds de reisorganisatie Arke in 2015 onder een andere naam verder is gegaan, namelijk TUI, kunnen klanten bij deze organisatie terecht voor veel kortingen op allerlei reizen en vakanties. Waarschijnlijk willen ze jou en mij laten weten dat zij de enige aanbieder van allerlei soorten reizen en vakanties zijn waarbij je terecht kan met vroegboekkortingen. Klanten kunnen vroegboekkorting ontvangen voor verre reizen, zonbestemmingen en wintersport. Deze kortingen zijn vaak aanzienlijk en kunnen oplopen naar soms wel 20 tot 30 procent!

Wanneer kan je profiteren?

Je ontvangt het meeste vroegboekkorting wanneer je minimaal 4 maanden voor vertrek een vlucht of vakantie boekt. Boek je pas zo’n 2 maanden van te voren, dan kan je ook nog profiteren van korting maar is deze minder hoog. Daarnaast heb je, naast de korting die je ontvangt, door op tijd te boeken de zekerheid dat je in een bepaalde periode op reis kunt gaan en heb je alle tijd om je rustig voor te bereiden.

Vroegboekkorting zomer 2016

Ook voor 2016 biedt TUI weer heel veel soorten vakanties en reizen aan waarop je vroegboekkorting ontvangt als je deze enkele maanden van te voren boekt. Het zijn er teveel om op te noemen. Daarom verwijzen we je graag door naar een speciale pagina van TUI waarop al het aanbod staat.

[button link=”https://vakantiedealer.nl/tui-nl” type=”big” newwindow=”yes”] TUI Aanbiedingen[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *