Vroegboekkorting bij Neckermann

Net zoals bij veel reisbureaus heeft ook Neckermann met regelmaat leuke aanbiedingen en acties. Maar waar klanten vooral veel geld op kunnen besparen is door vroeg te boeken. Men ontvangt dan vroegboekkorting en het voordeel kan ik 2016 per persoon tot wel 250 euro oplopen! Wil je bij nader inzien toch een andere bestemming kiezen? Je mag je boeking dan gratis omboeken en tevens ontvang je ‘First Minute Garantie’ op al je reizen die je bij Neckermann boekt. Later op deze pagina informeren we je over de acties die momenteel lopen.

[button link=”https://vakantiedealer.nl/neckermann-reizen” type=”big” newwindow=”yes”] Neckermann Aanbiedingen[/button]

Welke kortingen biedt Neckermann nog meer?

 • Kortingen op datum en/of reisduur
 • Leeftijdskorting
 • Kinderkortingen
 • Accommodatie aanbiedingen

Voorwaarden vroegboekkorting Neckermann

Klanten ontvangen meer korting indien zij vroegboekkorting combineren met accommodatie aanbiedingen. Datzelfde geldt voor de korting op reisduur en/of datum. Let wel op: Indien bij het aanbod vermeld wordt dat beide soorten kortingen niet gecombineerd kunnen worden, dan geldt in dat geval alleen de accommodatie aanbieding of de korting op reisduur en/of datum.

Hoeveel vroegboekkorting kan je ontvangen?

Dit verschilt altijd per reisduur, verstrekdatum of per accommodatie. Niet voor alle accommodaties geldt dat je profiteert van deze korting. Op de homepagina van Neckermann klik je op de button “Nu tot 250 euro vroegboekkorting p.p.”. Je wordt doorverwezen naar de pagina waarop alleen voor dat aanbod deze korting geldt.

Boek nu al deze zomervakanties 2016
Hieronder vind je 6 reizen waarop vroegboekkorting geldt voor de zomer 2016. Boek op tijd en betaal voor de onderstaande accommodaties slechts…:

[button link=”https://vakantiedealer.nl/neckermann-reizen” type=”big” newwindow=”yes”] Neckermann Aanbiedingen[/button]

Korting met last minutes

Dagelijks vind je een ‘dagdeal’ op last minutes bij Neckermann. Door van dagdeals gebruik te maken kan je honderden euro’s op je vakantie besparen.

Andere aanbiedingen

We raden je aan om zelf de website van Neckermann te bezoeken. Je komt er dan achter dat Neckermann nog veel meer leuke aanbiedingen voor je in petto heeft behalve vroegboekkortingen, een dagdeal en korting op last minutes. Voor veel verschillende vakanties (wintersport, zonvakanties, autovakanties) naar allerlei bestemmingen verschijnen er met regelmaat goede aanbiedingen op de website. De meeste van deze aanbiedingen gelden voor de volgende landen:

 • Turkije
 • Tunesië
 • Egypte
 • Portugal
 • Spanje
 • Canarische Eilanden
 • Griekenland

[button link=”https://vakantiedealer.nl/neckermann-reizen” type=”big” newwindow=”yes”] Neckermann Aanbiedingen[/button]

Inschrijven op de nieuwsbrief

We raden je aan om je eventjes in te schrijven op de nieuwsbrief van Neckermann. Je hoeft dan niet constant de website te bezoeken om op zoek te gaan naar allerlei deals, voordelen en de goedkoopste last minutes. Je ontvangt deze wekelijks per e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *