Vier jij de feestdagen in Londen, Berlijn of Antwerpen?

De feestdagen komen steeds dichterbij. Wij inspireren je graag met leuke tips en bestemmingen voor deze gezellige tijd van het jaar. Wat dacht u van Londen in kerstsfeer of Berlijn met Oudejaarsavond? Tickets boek je nu voordelig tijdens de NS International Wintersale! 

Met Eurostar vanaf € 59 naar hartje Londen
Het vakantiegevoel begint al als je in de trein stapt. Bij aankomst op St. Pancras station in hartje centrum, wordt je meteen ondergedompeld in de kerfstsfeer. Deze stedentrip is er een om nooit te vergeten!

Londen Eye: sla de wachtrij over
Londen Eye is een van de hoogtepunten van Londen. Voorkom uren wachttijd met deze tickets! Snel uitverkocht, dus boek nu om zeker te zijn van toegang. Al vanaf € 47.

Dubbel voordeel met Wintersale-tickets
De uitverkoop in onze buurlanden is een groot fenomeen. Kortingen op grote merken lopen op tot wel 80%. En met Wintersale-tickets reist u nu extra voordelig naar de uitverkoop in uw favoriete modestad. U begint het nieuwe jaar goed met een nieuwe garderobe! En het is nog gezellig ook.

Dubbel voordeel met Wintersale-tickets
De uitverkoop (solden) in onze buurlanden is een groot fenomeen. Kortingen op grote merken lopen op tot wel 80%. En met Wintersale-tickets reis je nu extra voordelig naar de uitverkoop in je favoriete modestad. Je begint het nieuwe jaar goed met een nieuwe garderobe! En het is nog gezellig ook. Vanuit de Randstad reis je in slechts een paar uur met de trein naar onze Zuiderburen! En je profiteert altijd van vaste kortingen op reizen naar België met een Superdag- of Weekendretour. Wat dacht je van een dagje Antwerpen, Brussel of Mechelen?

[button link=”https://vakantiedealer.nl/ns-wintersale” type=”big” color=”blue” newwindow=”yes”] Check de wintersale[/button]

topbestemmingen ns international

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *