Vertrek deze zomer naar Spanje met Transavia

Verrukkelijke tapas, de mooiste Costa’s en beeldschone eilanden: dat is Spanje! Vlieg deze zomer nog met korting naar deze Spaanse bestemmingen met Transavia.

Uniek Lanzarote
Voor zon, zee en een uniek landschap zit je op Lanzarote helemaal goed! Huur een auto en ga op ontdekkingstocht. Je komt er dan al snel achter dat het op dit vulkanische eiland soms even lijkt of je op de maan bent beland. Vergeet niet af en toe te stoppen om te genieten van het geweldige uitzicht over het eiland!

Afwisselend Girona
In en rondom Girona is er werkelijk van alles te beleven. Vanaf hier ben je zo op de feestbestemmingen Lloret de Mar en Blanes én je bent al binnen 45 minuten in Barcelona. Maar Girona zelf is ook echt fantastisch. Lekker shoppen, culturele wijken ontdekken en sportief met een kano de rivier op; het kan allemaal!

Bruisend Ibiza
Ibiza is volgens velen liefde op het eerste gezicht. Want behalve de tofste feesten is dit eiland een echt paradijs voor zowel jong als oud. Struin de hippiemarkten af, ga op zoek naar authentieke restaurants of neem een duik in het prachtige zeewater. Tip: met een scooter kom je de mooiste verstopte baaitjes tegen!

Ontspannen Menorca
Menorca is erg favoriet bij gezinnen. En dat komt vooral doordat er nog geen massatoerisme is, er heerst een ontspannen sfeertje op het eiland én… er zijn geleidelijk aflopende stranden. Die zijn niet alleen erg fijn, maar geven je ook nog eens het gevoel van een bounty eiland! Zie jij jezelf al liggen in het kraakheldere water?

spanje_transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *