Vakantieveilingen: Bied op vakanties en stedentrips

Wanneer je graag goedkoop op vakantie gaat kun je last minutes en aanbiedingen in de gaten houden, maar er is nog een derde mogelijkheid en dat zijn vakantieveilingen. Bij een vakantieveiling bied je mee op een vakantie, bijvoorbeeld op een stedentrip, hotelovernachting, autovakantie of zonvakantie. Wanneer je de hoogste bieder bent bij een veiling win je de vakantie.

Betrouwbare vakantieveiling websites

In Nederland zijn er een aantal betrouwbare vakantieveiling websites waar je veilig kunt bieden op vakanties. De drie bekendste veiling websites zijn Ticketveiling.nl, Vakantieveilingen.nl en Hotelkamerveiling.nl. Op al deze drie de websites kun je bieden op reizen zoals hotelovernachtingen in Nederland, maar ook buitenland (b.v. België, Duitsland en Frankrijk), zonvakanties, autovakanties en zonvakanties.

Naast vakanties is het ook mogelijk om te bieden op bijvoorbeeld dagjes uit (o.a. attractieparken, dierentuinen en speeltuinen) en beauty (o.a. wellness resorts, massage en hammam). Een goede tip om extra te besparen op je vakantie is door eerst te bieden op een leuke vakantie en daarna deze aan te vullen met een leuk dagje uit of wellness. Het kan zijn dat er wel wat tijd gaat zitten in het bieden op de verschillende vakantieveilingen, maar het geld dat je hiermee bespaart maakt alles goed.

Populair op Ticketveiling.nl

Vakantiegangers die meebieden op vakantieveilingen van Ticketveiling.nl bieden vooral graag op dagjes uit zoals naar pretparken en dierentuinen. Bijvoorbeeld veilingen voor toegangstickets van Hellendoorn, Diergaarde Blijdorp en Bobbejaanland. Ook reizen zijn op de veilingwebsite populair. Bezoekers bieden graag op weekendjes weg met hotelovernachting, bungalowparken en kampeervakanties.

Populair op Vakantieveilingen.nl

Bij Vakantieveilingen.nl zijn reizen heel populair om op te bieden. Vooral bungalowparken, hotelovernachtingen en stedentrips zijn in trek. Zonvakanties zijn ook populair, maar dit zijn de wat duurdere veilingen. Het is echter wel zo dat wanneer je biedt op een zonvakantie via Vakantieveilingen.nl en er wordt niet al te veel geboden en ook niet te hoog, dan kun je echt voor een laag bedrag genieten van een heerlijke zonvakantie! Bekijk hier de website van Vakantieveilingen.

Hotelkamerveiling.nl: Gericht op veilingen voor een hotelverblijf

Zoals de naam van deze veilingwebsite al laat zien, Hotelkamerveiling.nl is gericht op veilingen voor een hotelverblijf. Op deze website kun je meebieden op een hotelovernachting bij hotels in Nederland, maar ook in het buitenland zoals in Spanje, Frankrijk, Italië en Hongarije. Hotelkamerveiling.nl is ideaal voor wanneer je een heerlijke stedentrip wilt maken of je wilt bijvoorbeeld lekker naar zee en in de omgeving van de kust overnachten tegen een betaalbare prijs. Klik hier voor de website van hotelkamerveiling.nl.

Promotiecode of kortingscode

Websites met vakantieveilingen hebben weleens een speciale promotiecodes of kortingscodes beschikbaar. Deze code kan ingevuld worden wanneer je je vakantieveiling gaat betalen. Door het invullen van de code tijdens het afrekenen ontvang je een bepaald bedrag aan korting, bijvoorbeeld een vast bedrag zoals 5 of 10 euro of een bepaalde percentage zoals 10% of 20%. Alvorens je gaat bieden op een veilingwebsite doe je er dus verstandig aan om even opzoek te gaan naar een werkende promotiecode of kortingscode, omdat je dit simpelweg geld bespaart bovenop het geld dat je al bespaart door te bieden op een vakantie met een veiling.

Apps: Mobiel veilingen volgen en bieden

Veilingwebsites zoals Ticketveiling.nl en Vakantieveilingen.nl hebben een app beschikbaar waarmee je eenvoudig vakantieveilingen in de gaten kunt houden op je smartphone of tablet. Ook erg handig natuurlijk wanneer je onderweg op een vakantieveiling wilt bieden die je graag wilt winnen. Apps kunnen gratis worden gedownload voor een smartphone of tablet met Android (Google Play Store) of iOS (App Store). Het installeren van een app op je smart device is zo gedaan en je zult merken dat bieden op een smartphone of tablet ideaal is, omdat je overal en op ieder moment kunt bieden op vakantieveilingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *