Top-3 winterzon bestemmingen Transavia

Waar ga jij deze zomer genieten? Bekijk hier de top-3 winterbestemmingen van Transavia.

1. Gran Canaria

Gran Canaria is een paradijs voor levensgenieters. Laat je verrassen door de verschillende landschappen van dit schitterende eiland. Of maak lange wandelingen over de witte zandstranden met uitzicht over de helderblauwe zee. Schilderachtige straatjes, pleintjes en kerken ontdek je in Vegueta, een oude wijk in Las Palmas. Daarnaast geniet je van heerlijk weer: kouder dan 20°C wordt het vrijwel nooit!

2. Faro

De zonnige Portugese stad Faro is met zo’n 18°C een uitstekende bestemming om te overwinteren. Bezoek de eeuwenoude stad en haar authentieke centrum waar je wandelt langs de oude stadsmuren. Imposante toegangspoorten leiden je naar barokke kerken en de grootse kathedraal. Aan het einde van de dag energie over? Ontdek het bruisende nachtleven van Faro!

3. Alicante

Aan de Spaanse Costa Blanca is het in de winter prima vertoeven. Laat de Nederlandse kou achter je en geniet in Alicante van lenteachtige temperaturen. Maak tochten door de heuvels rondom de stad en verken de historische wijk El Barrio en het monumentale kasteel Santa Bárbara. Dit kasteel ligt op 166 meter hoogte en geeft je een geweldig uitzicht over de stad!

winterzon met transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *