€20 korting door Kortingscode Vliegtickets.nl

kortingscode vliegtickets.nl

Ontvang met de vliegende start kortingscode € 20,- korting op uw vlucht via Vliegtickets.nl. Ga vliegend van start in 2016 en boek extra voordelig je vliegticket bij Vliegtickets.nl. Combineer de kortingscode met de diverse lopende sales.

[button link=”https://vakantiedealer.nl/vliegende-start” type=”big” newwindow=”yes”] Bekijk de aanbieding[/button]

Kortingsbedrag: € 20,- korting per boeking.
Kortingscode: VLIEGENDESTART2016
Geldig: tot en met 24 januari 2016
Bijzonderheden: Geldig op vluchten met vertrek vanaf Nederland, België en Duitsland.
kortingscode vliegtickets.nl

Profiteer nu ook van de Transavia Mega Sale en ontvang tot € 30,- extra Air Miles korting (tegen inwisseling van 3.000 Air Miles) op de al verlaagde tarieven. Óf ontvang € 20,- korting per persoon met kortingscode VLIEGENDESTART2016 op vluchten van Transavia. Geldig op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en niet in combinatie met andere kortingen/actiecodes. Boekbaar tot en met 18 januari 2016 op reizen tot en met 30 juni 2016. Op de deze pagina vindt je meer informatie over deze actie.

Over vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is de beste aanbieder van vliegtickets in Nederland. Vliegtickets.nl verkoopt alle vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen. Vliegtickets.nl toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines. Alleen op Vliegtickets.nl boek je alle vliegtickets met Air Miles kortingen. Bepaal zelf de hoogte van de korting op basis van de hoeveelheid Air Miles die je in wil wisselen (tot maximaal € 100,- korting per boeking)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *