15% korting op koffers – Travelbags kortingscode

Ook al heerlijk een vakantie in het vooruitzicht? Maak de reis een stuk leuker met een kwaliteits koffer.

Update: Gaat u deze herfstvakantie nog een paar dagen weg? Zorg dat u voorbereid bent met de juiste handbagagekoffer. Deze week krijgt u 15% korting op alle handbagage koffers en reistassen.
15% KORTINGSCODE*: HERFSTVAKANTIE
Deze travelbag kortingscode is geldig t/m 21 oktober 2016 op handbagage koffers en reistassen. M.u.v. Rimowa, Tumi en Hartmann.

[button link=”https://vakantiedealer.nl/travelbags-nl” type=”big” newwindow=”yes”] Bekijk de deal[/button]

Deze week krijg je 15% korting op koffers met de kortingscode: vakantie2016. Laat die vakantie maar komen! De kortingscode is geldig t/m 5 juli 2016 op koffers. Niet geldig i.c.m. andere acties. De merken Hartmann, Tumi en Rimowa zijn uitgesloten.

Koffers met korting

Kies bijvoorbeeld voor een koffer uit de Bon Air serie. De populaire serie Bon Air van American Tourister bestaat uit sterke polypropyleen koffers. Het lichte gewicht in combinatie met het grote volume maakt deze koffer een ideale reispartner. Of ben je op zoek naar een leuke koffer die goed opvalt op de bagageband? Ga dan voor een koffer van SUITSUIT, het koffermerk voor reislustige fashionista’s. Een ander nieuw merk bij Travelbags is Hartmann. Volgens Hartmann moeten tassen en koffers symbool staan voor uitmuntendheid. Het merk is dan ook favoriet bij reizigers die van elegante ontwerpen, kwaliteit en robuustheid houden. Onlangs is het merk Hartmann overgenomen door het merk Samsonite, waardoor nog meer productkennis benut kan worden.

Tips bij het reizen met handbagage

Bij veel vliegtuigmaatschappijen moet je bijbetalen voor ruimbagage. Het kan tot €100,- schelen voor een retourvlucht om alleen te reizen met handbagage. Wij hebben een paar tips op een rijtje gezet hoe je dat het beste aanpakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *