Vrijgezellenfeest Las Vegas: De 5 beste hotels

De droom van bijna iedere aanstaande bruid of bruidegom: een vrijgezellenfeest in Las Vegas. De laatste keer dat je als ongetrouwde man of vrouw er nog even van kunt genieten. Onzin natuurlijk, maar wel een heel goed excuus voor een heel goed feest. Las Vegas biedt natuurlijk alles in het populaire nachtleven: strippers, gokken, veel drank, goed eten en fantastische plekken om een dansje te wagen. De hele nacht of dag door, want de uitgaansgelegenheden sluiten niet. Hoewel de clubs er niet sluiten, heb je toch een plek nodig om te overnachten, want laten we eerlijk zijn: een heel weekend alles doen wat niet mag, gaat je ook niet in de koude kleren zitten. De beste 5 hotels voor een vrijgezellenfeest in Las Vegas:

Lees verder “Vrijgezellenfeest Las Vegas: De 5 beste hotels”

Zonvakantie naar Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Deze eilanden vormen een onderdeel van Spanje. De voertaal op het eiland is daardoor Spaans, maar in de meeste gevallen kunt u zich prima redden in het Engels. Het eiland heeft een bevolking van ongeveer 625.000 inwoners. Andere Canarische Eilanden zijn onder meer Gomera, Gran Canaria en Lanzarote. Alhoewel Tenerife dus tot Europa behoort, bevindt het zich op slechts 275 kilometer afstand van de Afrikaanse kust. Lees verder “Zonvakantie naar Tenerife”

Vijf dagen voordeel 2017

Het is weer Vijf Dagen Voordeel bij KLM!
Vanaf 9 maart 2017 tot en met maandag 13 maart 2017 profiteer je bij KLM van hoge kortingen op een flink aantal bestemmingen.
Onder andere in de aanbieding:
Sint Maarten vanaf 549 EUR
Aruba vanaf 548 EUR
Miami vanaf 499 EUR
… en veel meer

[button link=” https://prf.hn/click/camref:110lDr/destination:https://campagnes.klm.com/vijf-dagen-voordeel/nl/nl ” type=”big” newwindow=”yes”] Check de deals![/button]

vijf_dagen_voordeel_2017

Avonturenpark Hellendoorn met Korting

Wil jij een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn met korting? Dat kan! Bestel nu je tickets voor Hellendoorn voor slechts €14,95. Dit is een korting van €7,55 per persoon. De originele prijs voor een ticket Hellendoorn is namelijk €22,50. Met een ticket naar Hellendoorn kan je onder andere naar de stuntshow “de magische maya tempel”, 30 geweldige attracties en diverse andere shows. Avonturenpark Hellendoorn heeft vermaak voor jong en oud.

[button link=”https://vakantiedealer.nl/actie-dag-hellendoorn” type=”big” newwindow=”yes”] Tickets met korting [/button]
Lees verder “Avonturenpark Hellendoorn met Korting”

KLM Werelddeal weken september 2016

Vanaf vrijdag 26 augustus 2016 gaan de KLM Wereldddeal weken weer van start! Er zijn deze editie meer dan 100 verschillende werelddeals te boeken via KLM. Vlieg bijvoorbeeld extra goedkoop naar New York, Curacao, Berlijn of Aruba.

[button link=”https://vakantiedealer.nl/klm-nl” type=”big” newwindow=”yes”] Check de aanbiedingen[/button]

Lees verder “KLM Werelddeal weken september 2016”

Vakantieveilingen: Bied op vakanties en stedentrips

Wanneer je graag goedkoop op vakantie gaat kun je last minutes en aanbiedingen in de gaten houden, maar er is nog een derde mogelijkheid en dat zijn vakantieveilingen. Bij een vakantieveiling bied je mee op een vakantie, bijvoorbeeld op een stedentrip, hotelovernachting, autovakantie of zonvakantie. Wanneer je de hoogste bieder bent bij een veiling win je de vakantie. Lees verder “Vakantieveilingen: Bied op vakanties en stedentrips”