Vakantie Renesse

Wil je op vakantie in eigen land en zoek je een bestemming waar je zowel vertier als rust kunt vinden? Dan kun je uitstekend naar Renesse in Zeeland. Hier kun je heerlijk ontspannen uitwaaien op de brede stranden en in de natuur- en duingebieden, maar je kunt er ook eindeloos shoppen, uitstapjes maken en kilometerslange wandel- en fietsroutes volgen. Kortom, Renesse is een fijne vakantiebestemming voor iedere vakantieganger die eigenlijk van alles wat zoekt.

Tips Renesse

Renesse heeft prachtige natuurrijke gebieden waar je kunt wandelen, fietsen, mountainbiken en zelfs crossen. Je kunt een bezoek brengen aan het sfeervolle winkelcentrum voor een dagje shoppen. Onderweg kun je gezellig een terrasje pakken of uit eten gaan in een specialiteitenrestaurant. Wil jij je vakantie in Renesse vullen met uitstapjes? Dan heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Ontdek unieke kunst in Galerie ZeeUwArt, bezoek het Witte Boulevard Dijkcentrum of ontdek leuke weetjes in het blikmuseum De Blikvanger. Een leerzaam uitstapje? Dan is het educatief activiteitencentrum Ecoscope zeker aan aanrader. Voor een dagje pure ontspanning kun je een bezoek brengen aan Wellness ’t Klokje. Uiteraard kun je er ook voor kiezen eens wat verder te reizen en wat plaatsen in de omgeving een bezoekje te brengen voor een dagje sightseeing, shoppen of recreëren. Onder meer de plaatsen Kamperland, Nieuwerkerk, Ouddorp, Scharendijke, Colijnsplaat en Burgh-Haamstede liggen op relatief korte afstand van Renesse en bieden ieder de eigen charmes.

Vakantie in Renesse

Zeeland is de provincie waar je kennis maakt met de oude visserij, waar je bijzondere jachthavens kunt vinden, waar nieuwe architectuur zich mengt met historische gebouwen en waar je kunt winkelen in zowel de grote en bekende winkelketens als in de kleine eenmanszaakjes. De provincie Zeeland ademt sfeer en vriendelijkheid en dit is ook precies wat je in Renesse zult vinden als je daar je vakantie doorbrengt. In alle seizoenen van het jaar kun je je uitstekend vermaken in deze Zeeuwse badplaats. Als je tijdens je vakantie op en top wilt genieten van een dag verzorging, wellness en pure ontspanning, dan kun je op zo’n twaalf kilometer van Renesse Stern Beautyfarm Zeeland vinden, in de plaats Noordgouwe. Renesse heeft speelplezier voor kinderen, romantiek voor stelletjes, rust en ruimte voor iedereen die komt voor de ontspanning en activiteit voor iedereen die de plaats bezoekt voor het vertier.