Vakantie Zeeland

Zeeland is genieten aan de kilometers lange stranden, Zeeland is genieten van talloze visspecialiteiten, Zeeland is genieten van de schoonheid van eigen land. Deze prachtige provincie heeft alles wat een vakantiebestemming moet hebben om geschikt te zijn voor een ontspannen vakantie. Je kunt er uitstekend vertoeven aan zee en genieten van het strand, er zijn heerlijke streekproducten te ontdekken, zoals jam, boerderij-ijs en boerenkazen en je kunt fijn gaan shoppen in de mooiste plaatsen van de provincie, zoals in Middelburg, Zierikzee en Veere. Bekende vakantiebestemmingen in Zeeland zijn Domburg, Burgh-Haamstede en Renesse.

aanbieding tui.nl

Tips in Zeeland

Ben je een echte liefhebber van het strand? Dan zit je in Zeeland zeker goed. De kilometerslange stranden zijn niet alleen ideaal om in de zomer van te genieten, maar bieden ook mogelijkheden tot het maken van lange wandelingen langs de kust en door de duingebieden. Aan natuur is er zeker geen gebrek in Zeeland. Ben je meer het type dat van cultuursnuiven houdt? Ook dan kom je in deze zuidelijke provincie niets tekort. Je kunt er in totaal meer dan duizend monumenten bewonderen, historische attracties ontdekken en natuurlijk een bezoek brengen aan de grote jachthaven, die te vinden is aan het welbekende Grevelingenmeer. Hier kun je direct kennis maken met de lokale mosselkwekers. Het is alsof je af en toe een stap terug in de tijd neemt en dat maakt de provincie zo inspirerend.

Uiteraard kun je talloze musea bezoeken, zoals het Zuiderzeemuseum of het Scheepvaartmuseum. Uiteraard vind je hier ook het Watersnoodmuseum. Daarnaast zijn er prachtige steden die meer dan voldoende opties bieden om urenlang langs etalages te struinen en de leukste souvenirs te kopen. De grote steden zijn druk, sfeervol en gevuld met gezellige horecagelegenheden, terwijl de kleinere dorpen bekend staan om de echte Zeeuwse gastvrijheid. De mooiste wandel- en fietstochten zijn voor je uitgestippeld door de meest fascinerende natuurgebieden of stadskernen.

sunweb aanbiedingen

Vakantie in Zeeland

Een vakantie in Zeeland staat garant voor een vakantie vol vertier voor jong en oud. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er diverse activiteiten en attracties te vinden. Denk aan Het Arsenaal en Mini Mundi. Natuurliefhebbers kunnen zich uitstekend vermaken langs de kust en in de vele natuurgebieden die de provincie rijk is en stelletjes kunnen waardevolle herinneringen aanmaken op de mooiste plekken langs de wateren of in de steden. Zeeland laat zien hoe mooi en onvergetelijk een vakantie in eigen land kan zijn.