Vakantie Menorca

Menorca is een fantastische vakantiebestemming voor alle leeftijden. Het eiland heeft voor iedereen wel iets te bieden, ga aan het geweldige zandstrand liggen of kies voor een uitstapje naar de wonderbaarlijke druipsteengrotten. De tempraturen zijn meer dan aangenaam in Menorca, de bevolking verwelkomt iedereen met open armen en de Spaanse keuken is heerlijk. Al met al een unieke ervaring om op vakantie te gaan naar Menorca in Spanje.

Vijf sterren Menorca

Het bekendste eiland van de Balearen is vanzelfsprekend Ibiza, het eiland waar het gros van de vakantiegangers naartoe gaat. Maar Menorca doet zeker niet onder aan Ibiza, misschien is het juist een betere vakantiebestemming. Menorca is in verhouding een stuk kalmer en minder toeristisch ingesteld. Wil jij van pure luxe genieten op Menorca, dan is het mogelijk om een kamer in een vijf sterren hotel te boeken. Deze hotels beschikken over meerdere zwembaden, een spa en een privé strand. Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken, ga achterover zitten en laat je eens goed verwennen. Natuurlijk betaal je wel iets meer voor een dergelijk hotel, maar daar krijg je enorm veel voor terug. Twijfel daarom niet langer en kies vandaag nog voor een vakantie naar het droomachtige eiland Menorca.

Rustig Menorca

Als je een rustige vakantie wilt, dan is Menorca de ideale bestemming. Dit komt onder andere door de kleinschaligheid, hier komen niet duizenden en duizenden toeristen op af. Zo kun je in alle rust genieten van de prachtige natuur en bezienswaardigheden dat Menorca te bieden heeft. In de avond zullen de plaatselijke restaurants gerechten maken met de vers gevangen vis. Kies zelf een vis uit, laat hem wegen en eet hem daarna lekker op.

Watersport

Wist jij dat Menorca de perfecte plaats is voor watersporters, maar ook voor duikers. Bekijk de prachtige vissen, de unieke scheepswrakken en de mooie koraalriffen. Wil je liever niet duiken? Dan kan je altijd nog gaan snorkelen! Wil je helemaal niet het water in, ga dan naar de druipsteengrotten. Stap op een boot en laat je naar de grotten varen. Vergeet geen camera mee te nemen, want hier kom je niet zo snel meer terug.