Vakantie Ibiza

Al jarenlang is Ibiza een populaire vakantiebestemming onder de Nederlandse vakantiegangers. Dat heeft vanzelfsprekend een goede reden, dat is de muziek. Er is een gehele muziekstijl naar dit Spaanse eiland vernoemd en er is een kledinglijn op Ibiza geïnspireerd. Feestgangers gaan graag naar Ibiza, vanwege het uitbundige en beruchte nachtleven. Er kan ook genoten worden aan de kust of in de buurt van één van de baaien. Geniet van een drankje op één van de witte stranden of beklim de Puig de Missa. Ibiza is een geweldig eiland voor alle leeftijden, er is meer dan genoeg te doen en het zal volop genieten worden. Boek daarom vandaag nog een vakantie naar het romantische en moderne Ibiza!

Ibiza en zijn muziek

Als je door Ibiza loopt, dan hoor je over de ‘Ibiza House’ muziek. Dit is een vrolijke muziekstijl, welke de sfeer in de meeste uitgaansgelegenheden bepaald. Er worden ook veel live optredens gegeven, op straat en in de de cafés. Bestel een heerlijke cocktail, eet een hapje paella en laat je verwennen op Ibiza. Wil je echt goed los gaan, bezoek dan de grootste discotheek van het eiland. Deze discotheek is het gehele jaar geopend en heet ‘Pacha La Pineda’.

Natuurrijk Ibiza

Ibiza is niet alleen feesten en zonnen, het is nog zoveel meer. Denk aan de prachtige natuur op het Spaanse eiland, dat toebehoort aan de Balearen. Wandel langs de indrukwekkende rotsformaties, de schone berglandschappen en de witte, uitgerekte stranden. De bekendste en mooiste stranden van het eiland zijn de ‘Santa Eulália Playa’ en het drukbezochte ‘Cala Es Mariners’.