Vakantie Egypte

Bent u bijna toe aan vakantie en valt de keuze deze keer op een vakantie naar Egypte? U kunt dan rekenen op een fantastisch verblijf in één van de schitterende badplaatsen aan de Rode Zee, zoals het toeristenparadijs Sharm el Sheikh, duikersparadijs Hurghada of de gezellige plaats Luxor. Profiteer bovendien van alle voordelen door een last minute naar Egypte te boeken. Een last minute Egypte is namelijk een goedkope vakantie en dat scheelt in de portemonnee.

aanbieding tui.nl

Ook met betrekking tot het aanbod van last minutes naar Egypte geldt dat er een divers aanbod is van uiteenlopende bestemmingen, hotels en accommodaties. U kunt in het vakantieaanbod van last minutes naar Egypte op basis van uw wensen zoeken. Vervolgens hoeft u alleen nog maar een online boeking bij de reisaanbieder door te voeren om uw vakantie naar Egypte definitief te maken. En dan kan de vakantiepret beginnen.

Vakantie Hurghada

De badplaats Hurghada is aan de Rode Zee gelegen en staat bekend als een populaire toeristische trekpleister. Dat wordt onder meer veroorzaakt door de aantrekkingskracht van het rijke onderwaterleven, waar duikers van over de hele wereld op afkomen. Ook tal van andere watersporten kunnen hier bedreven worden, variërend van windsurfen tot zeilen en van kiten tot snorkelen. Liefhebbers van watersport komen met een last minute naar Hurghada dan ook zeker tot hun recht. Ook als u liever de dag doorbrengt aan het strand of op ontdekkingstocht gaat met excursies zijn er fantastische mogelijkheden.

sunweb aanbiedingen

Een van de populaire hotels in deze badplaats is Hotel Mariott Beach Resort Hurghada, die gekwalificeerd is met vijf sterren en aan zee is gelegen. Een ander relatief goedkoop resort in Hurghada is het Sonesta Pharaoh Beach Resort met een uitstekende service en prima maaltijden. Kiest u voor een all inclusive last minute naar Hurghada dan is het te over wegen om in het Titanic Resort met Aquapark te verblijven.

Sharm el Sheikh

Elk jaar weer trekken er vele toeristen naar de Egyptische badplaats Sharm el Sheikh, waarvan een groot aantal vakantiegangers de voorkeur geeft aan het boeken van een last minute naar Sharm el Sheikh. Deze geweldige en veelzijdige badplaats bevindt zich tussen de Rode Zee en de Sinaïberg en aan de monding van de Golf van Akaba. De badplaats staat bekend als een geweldige bestemming voor duikers en watersporters. Tijdens de vakantie in Sharm el Sheikh kunt u meegaan met excursies en kennismaken met de bijzondere cultuur en historie van het land.

Als u van plan bent er een sportieve vakantie van te maken, dan kunt u uitstekend terecht in het Sierra Hotel, dat niet alleen luxe uitstraalt, maar het ook te bieden heeft. U kunt hier verblijven op basis van het all inclusive concept. Dat geldt ook voor het aantrekkelijke trendy Sol Sharm Hotel, dat gelegen is in een sprookjesachtige omgeving. Uw last minute Sharm el Sheikh zal in het hotel Sea Magic Resort eveneens een fantastische belevenis worden. Keuze genoeg dus om een hotel naar uw wens te vinden.

Oude steden in Egypte

Met een last minute naar Luxor in Egypte gaan, staat garant voor een vakantie vol belevenissen. De hele oude stad, die aan de rivier de Nijl is gelegen, kan beschouwd worden als één groot openlucht museum. U kunt daar op korte termijn kennis mee maken als u besluit om een last minute naar Luxor te boeken. De tempel in Luxor is het pronkstuk van deze vakantieplaats. Historische bezienswaardigheden komt u hier overal tegen, maar zeker ook in de Vallei der Koningen, zoals de tombe van Nefertari. Vanuit uw comfortabele hotel in Luxor kunt u elke dag verrassende uitstapjes maken. Lees hier meer tips voor een vakantie Egypte.

Een van de populaire hotels in Luxor, waar uw last minute naar toe kan leiden, is het Pyramisa Isis Hotel, dat aan de Nijl is gelegen in een subtropische tuin. U kunt echter ook kiezen voor een verblijf in het Sonesta Saint George Hotel, dat in de directe omgeving van talloze bezienswaardigheden en aan de Nijl is gelegen. Hier kunt u rekenen op een uitstekende service. Kiest u maar of bekijk de andere last minutes naar Luxor.