Vakantie Tenerife

Ben jij gek op een beetje avontuur, boek dan een vakantie naar Tenerife. Dit bijzondere eiland is ooit voortgekomen uit een vulkaanuitbarsting en dat is dan ook goed te zien. Daarnaast schijnt de zon hier het gehele jaar door. Op Tenerife heb je zeer bijzondere stranden, deze zijn zwart, ook wel lavastranden genoemd. Maak een mooie wandeling door het geweldige landschap of kies voor een weekje uitrusten in de zon. Het maakt niet uit in welke periode van het jaar jij besluit naar Tenerife te gaan, een fantastische vakantie zal het worden.

aanbieding tui.nl

Beleef Tenerife in luxe

Wil jij jezelf eens goed verwennen tijdens de vakantieperiode, kies dan voor wat extra luxe op Tenerife. Boek een vijfsterren hotel in Puerto de la Cruz, dit ligt in het noorden van het eiland. Het is een leuke en gezellige stad met meerdere restaurants en prachtige zwembaden. Daarnaast kan je hier ook prima inkopen doen voor het thuisfront.

Als je actief bezig wilt blijven, beklim dan de Pico del Teido. Klim ruim over de drieduizend meter heen en geniet van het geweldige uitzicht. Mocht je het uitzicht wel willen zien, maar het klimmen niet zo zeer? Neem dan de kabelbaan! In het westen van het eiland zijn meerdere luxe hotels te vinden, deze zijn gemakkelijk te boeken via een bekend reisbureau. Sommige van deze hotels beschikken over meerdere zwembaden, all-inclusive verzorging en geweldige service.

sunweb aanbiedingen

Zonnen op Tenerife

Genieten van een weergaloze vakantie kan zeker op Tenerife. Dit Canarische eiland heeft voor ieder wat wils, zoals de beste restaurants, bezienswaardigheden en genoeg winkels om op koopjes te jagen. Het weer is altijd piek fijn in orde, de stranden zijn relatief rustig en de rust komt vanzelf. Wil je meer van het eiland zien, dan raden wij aan om een auto te huren. Vaak is het goedkoper om de auto voor een langere periode te huren, dan wanneer je voor een dag kiest.

Tickets boeken

Er zijn verschillende mogelijkheden voor overnachtingen op het eiland. Zo kan je kiezen voor een drie sterren hotel of voor een heus resort. Daarnaast kan je ook een appartement of een huisje huren, hiervoor zijn verschillende sites beschikbaar. Een vliegticket boeken is gemakkelijk, maar wees er snel bij. De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets tegen zeer prettige prijzen aan, maar dan is ver van te voren boeken noodzakelijk. Wij wensen je onwijs veel plezier tijdens je vakantie op Tenerife!