Vakantie Canarische Eilanden

Geniet jij ook altijd zo van de warmte, zon, de zee en het strand? Dan is een vakantie naar de prachtige Canarische Eilanden misschien niet zo’n slecht idee. Er heerst op deze Spaanse eilanden een geweldig klimaat, waar het hele jaar van genoten kan worden. De bevolking staat bekend als zeer vriendelijk en gastvrij. Daarnaast kan je nergens zulk lekker fruit eten als op deze eilanden, dan moet je denken aan ananassen, papaja’s en watermeloenen. Het is ook nog eens een top locatie op je huwelijksreis naartoe te plannen, hieronder daarover meer.

De Canarische Eilanden zijn:

Huwelijksreis Canarische Eilanden

Wanneer je net in het huwelijksbootje bent gestapt, dan is een huwelijksreis de volgende halte. Waar kan je als pas getrouwd stelletje nu het beste naar toe gaan dan de Canarische Eilanden? Precies. Bekijk het rotsachtige gebied aan de Playa de los Cancajos of kies voor een lekker hapje paella in de binnenstad van Corralejos. Bezoek meerdere eilanden tijdens de vakantie en leer de Canarische Eilanden echt goed kennen. De unieke huizen, de prachtige stranden en de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking zorgen ervoor dat het een geweldige vakantie gaat worden.

Genieten aan het strand

Als je met een mooi kleurtje thuis wilt komen, dan is dat goed te doen op de Canarische Eilanden. Met keuze uit honderden verschillende stranden, eilanden en een fantastische nachtleven komt dat helemaal goed. Een vakantie om nooit meer te vergeten, dat zal het met zekerheid worden. Ga eens langs de vulkanische vlakten, wandel door het bos of ga duiken in de zee. Het zijn allemaal activiteiten die nu tot jou mogelijkheden behoren. Er zijn ook prachtige vogels te vinden, waarvan er zomaar eentje op jou balkon een tussenstop kan maken. Het beloofd een top vakantie te worden op de Canarische Eilanden.

Overwinteren Canarische Eilanden

De Nederlandse winter is er eentje die menig mens wel zou willen overslaan. Dat kan op de Canarische Eilanden. Wanneer het in Nederlands extreem koud en de sneeuw op de daken valt, kan jij met een aangename twintig graden op één van de Canarische Eilanden zitten. In de zomerperiode kan het hier zelfs dertig graden worden, die kans is erg groot.

Wees er snel bij

Boek snel een vakantie naar de Canarische Eilanden, want hoe sneller jij erbij bent, hoe goedkoper de reis. Tegenwoordig zijn er weinig goede last-minutes meer te vinden, maar vroeg boeken kan enorm goedkoop zijn. Voor de snelle beslissers staat er altijd wel een mooie korting klaar. Je vliegt in nog geen vijf uur naar de Canarische Eilanden, vluchten vertrekken dagelijks vanuit Nederland.