Vakantie Aruba

Aruba is een unieke en bijzondere vakantiebestemming, met een enorm gevarieerd aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden. Kies ervoor om de koraalriffen van dichtbij te bekijken, daar te gaan snorkelen of te gaan duiken. Ben je liever op zee, huur dan een boot en geniet van de frisse wind door je haren. De echte fanatiekeling gaat duiken, maar dan wel diepzeeduiken. Een vakantie op Aruba is helemaal geschikt voor watersporters, zo zijn er verschillende activiteiten mogelijk. Dan moet je denken aan catamaranzeilen of kitesurfen. En wat iedereen een keer gedaan moet hebben, dan is paraseilen. Een rustige vakantie aan het strand kan natuurlijk ook, laat jezelf maar eens goed in de watten leggen. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een All-inclusive verzorging, dan zit letterlijk ‘alles’ in de prijs inbegrepen.

aanbieding tui.nl

Huwelijksreis naar Aruba

Aruba is ook een top bestemming voor pas getrouwde stelletjes, hier kan prima de huwelijksreis worden volbracht. Het klinkt dan als een opdracht, maar het is alleen maar genieten. Denk eens aan het klimaat, de prachtige stranden, de helderblauwe zee en de grotten van de liefde. Maak een boottocht door de grotten, de ingang heeft zelfs de vorm van een hartje. Laat alles heerlijk verlopen en kies voor een all-inclusive verzorging.

ABC-eilanden

Iedereen heeft wel eens gehoord van de ABC-eilanden, misschien zelfs wel van Bassie & Adriaan. De A staat voor Aruba, B voor Bonaire en C voor Curaçao. Aruba is het meest westelijke eiland en staat bekend om zijn prachtige zandstranden. De meeste toeristen kiezen voor Palm Beach, terecht natuurlijk. Dat is bij verre het mooiste zandstrand van Aruba. Overal op het strand staan de bekende Divi Divi bomen. De meeste hotels staan aan het strand, je hoeft dus nooit lang te reizen of een parkeerplek zoeken. Dat is heel belangrijk tijdens een welverdiende vakantie naar Aruba!

sunweb aanbiedingen