The Land of Legends Kingdom Hotel

The Land of Legends Kingdom Hotel Turkse Rivièra

Boek nu The Land of Legends Kingdom Hotel via TUI vanaf € 842.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Turkije met TUI in dit hotel. The Land of Legends Kingdom Hotel is gevestigd in Belek onderdeel van Turkse Rivièra. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Brussel. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit is een legendarisch complex in Belek. Het hotel is als een koninklijk paleis waar je dan ook royaal ontvangen wordt. De kleintjes zijn hier prinsjes en prinsesjes en dat merk je aan alles. De inrichting van de kamer gaat hun grootste fantasie te boven, zelfs met 3D tv en playstation 4 om mee te spelen. En dan dat themapark..Hoe lang jouw vakantie ook is, je komt dagen tekort om van alle glijbanen te glijden, in de achtbanen te zitten of om lekker te luieren op het "strand" midden in het park. De shopfanaten halen hier hun hart op, het hotel beschikt namelijk over een winkelstraat waar de PC Hooftstraat jaloers op is. De dag wordt afgesloten met een daverende bootshow door het kanaal langs het hotel, met op de achtergrond de prachtig verlichte Legends toren. Wat een sprookje.. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij The Land of Legends Kingdom Hotel.

 

Reviews The Land of Legends Kingdom Hotel

The Land of Legends Kingdom Hotel heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van The Land of Legends Kingdom Hotel een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van The Land of Legends Kingdom Hotel Belek, Turkse Rivièra.

TUI The Land of Legends Kingdom Hotel aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Versoepelde omruilgarantie*
 • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
 • Geld Terug Garantie*
 • Medische Assistentie Covid Care*
 • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Belek:

 • Restaurant
 • Zwembad
 • Entertainment
 • Bar
 • Fitness,
 • Roomservice

Stap in deze magische wereld, Hier komen al je fantasieën uit, Met legendarisch themapark, 3D tv en playstation op de kamer, Shop till you drop, Écht niets is hier te gek.. & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 1001-2000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Turkije/hotel.

The Land of Legends Kingdom Hotel Nederlandse reviews
The Land of Legends Kingdom Hotel beoordelingen
The Land of Legends Kingdom Hotel ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Brussel The Land of Legends Kingdom Hotel in Belek