Hotel Royal Atlantis Spa & Resort aanbieding

Hotel Royal Atlantis Spa & Resort sunweb

Boek nu Hotel Royal Atlantis Spa & Resort via Sunweb.nl vanaf € 642.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Side. De verzorging is UA tijdens deze Sunweb vakantie in Turkse Rivièra. De genoemde aanbieding van € 642.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/30/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van UA .

Hotel Royal Atlantis Spa & Resort in Side heeft alles wat je maar kan wensen. Dit hotel ligt pal aan het strand van Side en in de buurt van het hotel vind je leuke winkeltjes. Het complex is groots opgezet en ruimtelijk ingericht. Aan de achterzijde, grenzend aan zee is een groot zwembad met waterglijbanen. Verder beschikt het hotel over een hamam, jacuzzi, sauna en fitnessruimte. Ook is er een discotheek en een prachtig aangelegde tuin te vinden. In dit hotel verblijf je op basis van ultra all inclusive. Je gaat een zorgeloze vakantie tegemoet in Hotel Royal Atlantis Spa & Resort!

 

Hotel Royal Atlantis Spa & Resort reviews

Hotel Royal Atlantis Spa & Resort heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Royal Atlantis Spa & Resort zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Royal Atlantis Spa & Resort een 7.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Royal Atlantis Spa & Resort

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Side. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Waterglijbanen;Aan het strand gelegen;De gehele dag door goed eten en drinken!

Ligging en adres Hotel Royal Atlantis Spa & Resort in Side

Hotel Royal Atlantis Spa & Resort 2024
Hotel Royal Atlantis Spa & Resort reviews