Hotel Notion Kesre Beach aanbieding

Hotel Notion Kesre Beach sunweb

Boek nu Hotel Notion Kesre Beach via Sunweb.nl vanaf € 603.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Ozdere. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Noord-Egeïsche Kust. De genoemde aanbieding van € 603.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/14/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Aan de kustlijn van de Egeïsche zee vind je Hotel Notion Kesre Beach. Het charmante plaatsje Ozdere ligt op zo’n vijf kilometer afstand is gemakkelijk met de dolmus (een kleine bus) te bereiken.

De comfortabele kamers zijn modern ingericht, met houten vloeren en strakke, houten meubels. Deze moderne inrichting is door heel het hotel terug te vinden. In het hoofdrestaurant is er bijvoorbeeld gekozen voor witte tafels en stoelen, tegen de donkerhouten vloer en muren.
In de mooie aangelegde tuin voor het hotel ligt een groot zwembad met voor kinderen een apart kinderzwembad en wat voor vooral kinderen, maar ook voor volwassenen erg leuk is: er is een glijbaan. Een enthousiast animatieteam organiseert voor jong en oud leuke bezigheden, maar als je juist helemaal wilt ontspannen is er een rustgevend wellnesscenter waar je je helemaal in de watten kunt laten leggen.

 

Hotel Notion Kesre Beach reviews

Hotel Notion Kesre Beach heeft 4.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Notion Kesre Beach zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Notion Kesre Beach een 7.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Notion Kesre Beach

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Ozdere. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Splinternieuw hotel;Aan het strand

Ligging en adres Hotel Notion Kesre Beach in Ozdere

Hotel Notion Kesre Beach 2024
Hotel Notion Kesre Beach reviews