Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa aanbieding

Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa sunweb

Boek nu Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa via Sunweb.nl vanaf € 834.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kusadasi. De verzorging is UA tijdens deze Sunweb vakantie in Noord-Egeïsche Kust. De genoemde aanbieding van € 834.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/22/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van UA .

Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa is een prachtig luxe hotel aan het strand. Het heeft meerdere zwembaden en een spa om nog eens extra tot rust te komen, heerlijk! Voor de kinderen is er een miniclub, waar zij gezellig mee kunnen doen met leuke spellen en tegelijkertijd vriendjes maken. Er is een mini aquapark met 9 verschillende glijbanen. Durf jij het aan?

Je verblijft op basis van all inclusive, dus deze week hoef je je geen zorgen te maken over wat te eten. Eens een keer wat anders proberen dan het buffet? Schuif dan aan bij één van de à-la-carte restaurants. Je hebt hier de keus uit Vis, Turks of Internationale gerechten. Sluit de dag af met een drankje bij één van de bars of relax in de comfortabele kamers.

 

Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa reviews

Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa een 9 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Kusadasi. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Prachtig, luxe hotel;Mooie, grote zwembaden;Miniclub & animatie;Aan het strand

Ligging en adres Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa in Kusadasi

Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa 2024
Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa reviews