Manzara Boutique

Manzara Boutique Egeïsche Kust

Boek nu Manzara Boutique via TUI vanaf € 828.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Turkije met TUI in dit hotel. Manzara Boutique is gevestigd in Bodrum onderdeel van Egeïsche Kust. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Je wilt iets bijzonders? Buiten de gebaande paden. Deze accommodatie is net even anders. Karakteristiek en kleinschalig op een uniek en rustig plekje. Manzara Boutique is een charmant hotel op loopafstand van het leuke centrum van Bodrum. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht over Bodrum, de haven, de zee en de burcht. Volop genieten en voor herhaling vatbaar. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Egeïsche Kust bij Manzara Boutique.

 

Reviews Manzara Boutique

Manzara Boutique heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Manzara Boutique een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Manzara Boutique Bodrum, Egeïsche Kust.

TUI Manzara Boutique aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Bodrum:

  • Bar,
  • Zwembad

Lieve mensen, goede service, Charmant en sfeervol hotel, Karakteristiek en kleinschalig, Schitterend uitzicht op Bodrum, Authentiek ingerichte kamers, Het is hier echt thuiskomen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Turkije/hotel.

Manzara Boutique Nederlandse reviews
Manzara Boutique beoordelingen
Manzara Boutique ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Manzara Boutique in Bodrum