Hotel Arin Resort – ex. Sundance Resort aanbieding

Hotel Arin Resort - ex. Sundance Resort sunweb

Boek nu Hotel Arin Resort – ex. Sundance Resort via Sunweb.nl vanaf € 854.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Bodrum Turgutreis. De verzorging is UA tijdens deze Sunweb vakantie in Egeïsche Kust. De genoemde aanbieding van € 854.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/08/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van UA .

Absoluut een droom van een vakantiebestemming! Je kunt het zo gek niet bedenken of het super all-inclusive Hotel Arin Resort in Turgutreis heeft het. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontspannend dagje in de sauna of waterskiën? Door de uitstekende ligging van het hotel kun je ook volop genieten van het fijne privé-strand terwijl je in de verte het Griekse eiland Kos ziet liggen. Misschien een leuk idee voor een interessante excursie?

 

Hotel Arin Resort – ex. Sundance Resort reviews

Hotel Arin Resort – ex. Sundance Resort heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Arin Resort – ex. Sundance Resort zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Arin Resort – ex. Sundance Resort een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Arin Resort – ex. Sundance Resort

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Bodrum Turgutreis. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Direct aan het strand;Animatie voor jong en oud;Geniet van het all-inclusive programma

Ligging en adres Hotel Arin Resort – ex. Sundance Resort in Bodrum Turgutreis

Hotel Arin Resort - ex. Sundance Resort 2024
Hotel Arin Resort - ex. Sundance Resort reviews