Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa aanbieding

Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa sunweb

Boek nu Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa via Sunweb.nl vanaf € 720.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Didim. De verzorging is UA tijdens deze Sunweb vakantie in Egeïsche Kust. De genoemde aanbieding van € 720.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/29/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van UA .

Selections Aquasis Deluxe Resort & Spa is een prachtig ultra all-inclusive resort aan het zandstrand van Didim en is een echt familieparadijs.

De ruim opgezette tuin tussen het hotel en het strand is waar het deze vakantie eigenlijk echt om draait. Er zijn maar liefst drie grote zwembaden te vinden en een aquapark met negen glijbanen! Ook voor kinderen is er een fantastisch waterspeelplein, met alle figuren uit de filmhit Ice Age. Het animatieteam verzorgt leuke activiteiten voor jong en oud zodat het een vakantie wordt om nooit meer te vergeten.

De kamers zijn stuk voor stuk stijlvol ingericht. Of je er nu samen even tussenuit gaat of met het hele gezin, voor iedereen is er een passende kamer te vinden. De ‘lake rooms’ liggen rondom het zwembad van maar liefst 5000 vierkante meter, een bijzonder verblijf. Hier kun je vanaf het balkon al gelijk het water in plonzen.

Lekker eten kan in het buffetrestaurant of in een van de zes à la carte restaurants. Hier heb je een ruime keus aan verschillende gerechten. Waar heb jij vanavond zin in? Aziatisch, Italiaans of toch lokale Turkse gerechten? Om de dag af te sluiten kun je een lekker drankje doen bij zes verschillende bars.

 

Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa reviews

Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa een 8.4 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Didim. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Geweldig aquapark met negen glijbanen!;Een echte familievakantie!;Stijlvolle en luxe inrichting

Ligging en adres Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa in Didim

Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa 2024
Hotel Aquasis Deluxe Resort & Spa reviews