Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije

Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije Egeïsche Kust

Boek nu Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije via TUI vanaf € 967.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Turkije met TUI in dit . Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije is gevestigd in Akyarlar onderdeel van Egeïsche Kust. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In Turkije vind je een unieke mix van historie, cultuur en natuur. Voeg hier een heerlijk klimaat en een uitstekend vijfsterrenhotel aan toe en je vakantie is compleet. Tijdens deze week aan de Turkse westkust maken we ook nog verschillende uitstapjes. We zien onder andere de Lycische rotsgraven, de ruïnes van Kaunos en het gezellige Bodrum. Ook gaan we de lokale cultuur proeven tijdens de lunch en een bijzondere wijnproeverij. Naast de uitstapjes zijn er ook een aantal vrije dagen om lekker te ontspannen. Het unieke vijfsterrenhotel heeft een aantal prachtige zwembaden en ligt aan het strand dus je kan ook lekker op het strand gaan liggen. Heerlijk om er een week tussenuit te gaan naar de Turkse westkust! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Egeïsche Kust bij Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije.

 

Reviews Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije

Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije Akyarlar, Egeïsche Kust.

TUI Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Akyarlar:

  • ,

Goed Idee Reizen, Verblijf in vijfsterrenhotel, Uniek excursiepakket inbegrepen, O.a. Bodrum en Dalyan, Met Goed Idee reisbegeleider & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Turkije/.

Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije Nederlandse reviews
Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije beoordelingen
Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Christelijke reis 8 dg vliegreis West Turkije in Akyarlar