Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa

Boek nu Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa via TUI vanaf € 1038.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Turkije met TUI in dit hotel. Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa is gevestigd in Özdere onderdeel van Noord Egeïsche Kust. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Dusseldorf. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een nieuw logeeradres nodig voor je aankomende vakantie? Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa is een all inclusive 5 sterren hotel direct aan het strand gelegen. Geniet van een dagje strand, doe mee met beach volleybal of een van de andere activiteiten óf blijf bij het zwembad en rust lekker uit op je ligbed. De kinderen vermaken zich uren in de mini club of in het zwembad. Er is ook aan de tieners gedacht, die vermaken zich in de junior club. Voor in de avond; sushi, Mexicaans of tóch Italiaans? Reserveer een tafeltje in een van de vele restaurants. En na het diner, buik je lekker uit in de bar van het hotel. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Noord Egeïsche Kust bij Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa.

 

Reviews Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa

Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa Özdere, Noord Egeïsche Kust.

TUI Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Özdere met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Omruilgarantie*
 • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
 • Geld Terug Garantie*
 • Laagste prijs garantie
 • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Özdere:

 • Restaurant
 • Zwembad
 • Entertainment
 • Bar
 • Fitness
 • Discotheek
 • Sauna

Maximaal relaxen, All Inclusive, Waar je wereldse gerechten eet, En de service uit het hart komt, Zo uit het hotel en op het strand, Zwemmen, spelen, sporten, Erkend met eco-label & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Turkije/hotel.

Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa Nederlandse reviews
Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa beoordelingen
Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Dusseldorf Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa in Özdere