SPLASHWORLD Pegasos World

SPLASHWORLD Pegasos World Turkije Side

Boek nu SPLASHWORLD Pegasos World via TUI vanaf € 699.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Turkije met TUI in dit hotel. SPLASHWORLD Pegasos World is gevestigd in Side onderdeel van Turkse Rivièra. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Spetterende waterpret voor het hele gezin. SPLASHWORLD betekent onbeperkt toegang tot spectaculaire waterparken. Suis van supersnelle glijbanen, dobber in een band op de Lazy River en geniet van alle andere waterattracties. SPLASHWORLD betekent zwemplezier voor jong en oud. Zo kunnen de fanatieke borstcrawlers zich in Pegasos World volledig uitleven in wellicht het grootste zwembad wat je ooit zult zien! Als papa of mama een volledig rondje zwemt terwijl de piraat van de familie alle glijbanen afgaat, is het nog maar de vraag wie eerder klaar is. En dat terwijl er een figuurlijke tsunami van glijbanen over je heen komt in Pegasos World. Wat denk je van de Super Drop?! Een half pipe die je aflegt in een band, maar de glijbaan is ook exact maar één band breed. Denk maar niet dat je niet gilt als je achteruit zoeft zonder zicht. Voor de kleinere piraatjes is er natuurlijk ook genoeg te doen. Zo zijn er vele kleine glijbanenparkjes, waarvan er één zelfs een echte piratenboot is. En wat ligt daar in de verte? Hebben ze nu ook een schip gekaapt en omgedoopt tot miniclub? Snel kijken wat daar te doen is! Dit piratenfeest blijft je verbazen. Harrrr! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij SPLASHWORLD Pegasos World.

 

Reviews SPLASHWORLD Pegasos World

SPLASHWORLD Pegasos World heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van SPLASHWORLD Pegasos World een 8.6 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van SPLASHWORLD Pegasos World Side, Turkse Rivièra.

TUI SPLASHWORLD Pegasos World aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Versoepelde omruilgarantie*
 • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
 • Geld Terug Garantie*
 • Medische Assistentie Covid Care*
 • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Side:

 • Restaurant
 • Zwembad
 • Entertainment
 • Bar
 • Speeltuin
 • Discotheek
 • Roomservice

SplashFactor 10, overal glijbanen, Wow, ze hebben een Super Drop, Dit zwembad lijkt wel oneindig, Gaaf piratenthema voor kids, En het strand ligt aan je voeten, Slapen in een duurzaam hotel, Erkend met eco-label & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Turkije/hotel.

SPLASHWORLD Pegasos World Nederlandse reviews
SPLASHWORLD Pegasos World beoordelingen
SPLASHWORLD Pegasos World ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam SPLASHWORLD Pegasos World in Side