Hotel Tu Casa Gelidonya aanbieding

Boek nu Hotel Tu Casa Gelidonya via Sunweb.nl vanaf € 462.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kemer. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Turkse Rivièra. De genoemde aanbieding van € 462.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Het gastvrije Hotel Tu Casa Gelidonya is een heerlijk adres voor een relaxte vakantie aan de Turkse Rivièra. Op loopafstand vind je vele winkels, gezellige bars en goede restaurants. Wil je een dagje naar een ander leuk plaatsje? De bushalte bevindt zich al op een klein stukje lopen.

De knusse hotelkamers zijn ingericht met lichte meubels en bieden je veel comfort. Er zijn twee zwembaden voor een frisse duik en je kunt je in de Spa heerlijk laten vertroetelen. Een heerlijke bubbelmassage in het Turks bad of een weldadige gezichtsbehandeling, het kan allemaal.

Alle maaltijden, snacks en verschillende drankjes zijn inbegrepen. Iedere dag staat er weer een uitgebreid buffet voor je klaar en voor een lekker drankje tussendoor kun je terecht in verschillende bars.

Je voelt je al snel thuis in dit heerlijke hotel, geniet er van!

 

Hotel Tu Casa Gelidonya reviews

Hotel Tu Casa Gelidonya heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Tu Casa Gelidonya zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Tu Casa Gelidonya een 5.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Tu Casa Gelidonya

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Kemer. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Na een paar passen met je voeten in het zand;Duik zo het verfrissende zwembad in;Het centrum van Kemer op korte afstand

Ligging en adres Hotel Tu Casa Gelidonya in Kemer

Hotel Tu Casa Gelidonya 2024
Hotel Tu Casa Gelidonya reviews