Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa aanbieding

Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa sunweb

Boek nu Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa via Sunweb.nl vanaf € 571.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Alanya. De verzorging is UA tijdens deze Sunweb vakantie in Turkse Rivièra. De genoemde aanbieding van € 571.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 11/04/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van UA .

Ontdek zelf de charme en vriendelijke sfeer van Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa, een ultra all inclusive hotel. De fijne faciliteiten zijn er voor jong en oud, dat klinkt goed! Er zijn verschillende zwembaden om rondom lekker te relaxen maar ook voor uren waterpret. Voor verschillende leeftijden zijn er glijbanen waar iedereen zijn energie kwijt kan. Wil je het even wat rustiger aan doen, bekijk dan eens het wellness programma en laat je verwennen van top tot teen. Tenslotte wordt er iedere dag voor lekker eten gezorgd in het restaurant. Dit wordt een topvakantie!

 

Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa reviews

Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa heeft 4.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa een 6.7 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Alanya. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Strandleven binnen handbereik;Smaakvolle inrichting;Zwembad met meerdere waterglijbanen;Uitgebreid animatieprogramma;Geschikte vakantie voor families

Ligging en adres Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa in Alanya

Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa 2024
Hotel The Lumos Deluxe Resort & Spa reviews